Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jil Sander Partavesi & Miesten tuoksut

Jil Sander on Heidemarie Jiline Sanderin vuonna 1968 perustama brändi. Yhtiö tunnetaan myös minimalistisista designeistaan ja uniikeista tuoksuistaan.

Sender opiskeli tekstiilialaa yliopistossa, ja meni USA:han, jossa hän päätyi tekemään töitä muotilehdille. Jil Sanders julkaisi ensimmäisen kokoelman vuonna 1973, mutta se ei ollut erityisen suosittu. Jil ei kuitenkaan luovuttanut ja merkillä on nykyään yli 5 omaa kauppaa sekä 60 franchise-liikettä ympäri maailmaa. Heidän mallistonsa ovat minimalistisia ja uniikkeja. Hyvä esimerkki on 210 euron hintainen päällystetty Vasari-paperipussi, joka myytiin loppuun muutamassa päivässä. Kokoelmassa oli myös aurinkolaseja, sandaaleja ja parfyymejä.

Jil Sanderin ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Jil Sander Woman (1979). Tuoksun ensimmäinen miesten versio, Jil Sander Man, julkaistiin vain kaksi vuotta myöhemmin, ja se tunnetaan myös nimillä Man I ja Man Pure. Se on puinen chypre-tuoksu, jossa on yrttejä kuten basilikaa, salviaa ja oreganoa, jotka lepäävät puisten sävyjen kuten tammen sammalen ja labdanumin tuoksuisella pohjalla. Seuraavaksi julkaistiin balsaminen Man II (1988) ja kukkainen Man III (1991). Ultrasense (2013) on myös suosittu tuoksu. Se tulee klassisessa sinisessä pullossa. Vaikka tuoksua kuvaillaan kevyeksi ja raikkaaksi, se on ehdottomasti myös maskuliininen. Tuoksu aukeaa bergamotilla, mustalla pippurilla ja marjoilla, jonka jälkeen esiin tulee salviaa ja jalokuusen hartsia, jotka lepäävät valkoisen myskin sävyisellä pohjalla. Parfyymin mainoskasvona on amerikkalainen Sean O’Pry.
Näytä Lisää