Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jimmy Choo Partavesi & Miesten tuoksut

Jimmy Choota pidetään yhtenä maaliman arvostetuimpana luksusmerkkinä sekä naisille että miehille. Jimmy Choo ei ole pelkästään naisille tarkoitettu merkki. Brändillä on yli 150 kauppaa 32 maassa, ja sitä myydään myös arvostetuissa tavarataloissa ja erikoiskaupoissa ympäri maailmaa. Yhtiö perustettiin vuonna 1996, ja se on menestynyt vahvasti sen jälkeen. Ensimmäinen kauppa avattiin Motcomb Streetille Lontooseen, ja sitä ennen merkin tuotteita myytiin monissa arvostetuissa kaupoissa ympäri maailmaa.

Kaksi vuotta myöhemmin yhtiö laajensi USA:han ja avasi kaksi kauppaa New Yorkissa sekä Beverly Hillsissä. Kansainvälinen laajentaminen jatkui ja Jimmy Choo avasi kauppoja maaliman arvostetuimmissa luksusshoppailukohteissa kuten Lontoon Sloane Streetillä ja Bond Streetillä, Pariisin Avenue Montaignella, Rooman Via Condottilla, New Yorkin Madison Avenuella, Beverly Hillsin Rodeo Drivella ja Tokyon Ginzassa.

Valmistuttuaan Choo alkoi valmistella kauppaa Hackneyssä. Hän avasi kaupan vuonna 1986 vuokraamaansa vanhaan sairaalarakennukseen. Pian sekä monet miehet että naiset huomasivat hänen käsityötaitonsa, ja hänen luomuksiaan esiteltiin jopa 8 sivun verran Vogue-lehdessä vuonna 1988. Jimmy Choo perustetiin vuonna 1996 yhteistyössä britti-Voguen asustetoimittajan, Tamara Mellonin kanssa. Merkin seksikkäästi leikatut, muodikkaasti designatut ja italialaisella käsityötaidoilla tehdyt luomukset iskivät monien tyylitietoisten asiakkaiden sydämiin, ja jo ensimmäinen mallisto menestyi hyvin.

Jimmy Choon laaja kenkävalikoima on erittäin laadukas, minkä lisäksi merkillä on trendikkäitä miesten asusteita ja laukkuja. Miehille on oma kausittainen mallistonsa. Vuonna 2003 Jimmy Choo sai OBE:n Englannin kuningattarelta työstään Lontoon aseman lujittamiseksi muodin maailmassa. Hän sai myös kunniajäsenyyden University of Arts London -kouluun vuonna 2009. Vuonna 2011 hän voitti Design for Asia Awardien The World´s Outstanding Malaysian Designer 2011 -palkinnon.

Huhtikuussa 2001 Choo myi 50% osuutensa yhtiössä 10 miljoonalla punnalla. Sen jälkeen hän on keskittynyt Jimmy Choo Couture -vaatesarjaan, jota tuotetaan Jimmy Choo Ltd:n lisenssin alaisena. Jimmy kehittää myös yhä laadukkaita tuoksujaan ja muita tasokkaita tuotteita. Jimmy Choo London -sarja, toiselta nimeltään Jimmy Choo Ready-To-Wear, sisältää asusteita kuten käsilaukkuja ja päivälaukkuja modernille miehelle. Odotamme myös innolla Jimmy Choon miesten hajuvesivalikoiman laajenemista. Vuonna 2014 julkaistu aromaattisen makea ja maskuliininen Jimmy Choo Man (2014) oli laadukas ja erinomainen tuoksu, jollaisia voimme odottaa tulevan lisää.
Näytä Lisää