Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

John Varvatos Partavesi & Miesten tuoksut

John Varvatos syntyi Detroitissa vuonna 1966. Hänen perheensä on kotoisin kreikkalaiselta Cefalonian saarelta, josta myös hänen eksoottinen sukunimensä, Varvatos, on kotoisin.

Varvatos aloitti uransa muotimaailmassa Ralph Laurenilla vain 17-vuotiaana. Saatuaan tarpeeksi työkokemusta hän jätti Ralph Laurenin vuonna 1990 ja hänestä tuli Calvin Kleinin miestenvaateosaston johtaja. Hän oli mukana keksimässä bokseri-alushousuja, jotka ovat sekoitus boxerishortseja ja alushousuja.

Vuonna 1995 meni takaisin Ralph Laurenille miestenvaatteiden suunnitteluun. Ralph Laurenilla hän mm. perusti Polo Jeans Companyn.

Tehtyään töitä työnantajille jo 16 vuotta, Varvatos päätti perustaa oman brändin ja yrityksensä vuonna 1999. Liiketoiminta alkoi vaatemalliston julkaisemisella New Yorkissa vuonna 2000. Myöhemmin samana vuonna Varvatos avasi ensimmäisen kauppansa New Yorkissa.

Varvatoksen muotitalo suunnittelee vaatteita, kenkiä, laukkuja sekä silmä- ja aurinkolaseja. Sen lisäksi Varvatos tekee yhteistyötä muiden brändien kanssa kehittämällä limited edition -julkaisuja. Hän tekee yhteistyötä mm. Converse-kenkävalmistajan kanssa, ja hän on mm. suunnitellut Chryslerille limited editionin yhtiön Chrysler 300 -automallista.

John Varvatoksen ensimmäinen tuoksu julkaistiin vuonna 2005, ja se oli nimeltään yksinkertaisesti John Varvatos. Sen pullo on yksinkertainen mutta tyylikäs, ja se muistuttaa Varvatoksen Rock-vaikutteisesta tyylistä. Tuoksussa on nahan, luumun ja viikunan nuotteja.

Yksi Varvatoksen eniten myydyistä hajuvesistä on Artisan (2009). Tämä partavesi julkaistiin vuonna 2009, ja sitä on kuvailtu yrttiseksi tuoksuksi, jossa on sitruksisia nuotteja. Se on saanut inspiraatiota keväästä ja raikkaasta ilmasta. Tuoksussa ja se pullossa on vintage tunnelmaa, ja pullon ympärillä on villaista materiaalia.
Näytä Lisää