Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Joop! Partavesi & Miesten tuoksut

Joop on saksalainen muotibrändi, jonka loi taiteilija ja muotisuunnittelija Wolfgang Joop. Hän perusti brändin 80-luvun alussa työskenneltyään monta vuotta freelancer suunnittelijana. Hänet tunnettiin turkisdesigneistaan. Joop!:in nimessä oli huutomerkki, jotta se erottuisi Wolfgangin omasta nimestä. Ensimmäinen miesten vaatemallisto julkaistiin vuonna 1985 ja ensimmäinen Joop! -hajuvesi julkaistiin vuonna 1987.

Joop tunnetaan epäilemättä parhaiten miesten tuoksuistaan ja kirkkaan värikkäistä pulloistaan. JOOP! Homme (1989) -tuoksulla on huomiota herättävä kirkkaan violetti pullo. Tuoksu on sensuelli ja raikas, siinä on kukkia, mausteita ja vaniljaa puisella pohjalla. Se tunnetaan erinomaisesta kestävyydestään ja voimakkuudestaan. Suosittelemme käyttämään enintään 1 tai ehkä 2 suihkautusta, jos et halua koko maailman haistavan, että käytät JOOP!:ia. Tämä maskuliininen ja makea tuoksu on ollut seikkailevien miesten suosikki monia vuosia, ja siitä on tehty monta versiota kuten Joop! Homme Wild (2009), intensiivinen Joop! Homme Extreme (2014). Muita suosittuja Joop!:in miesten tuoksuja ovat Joop! Jump (2005), joka on energiantäyteinen aromaattinen fougere ja Joop! Go! (2006), joka yhdistää raparperin raikkaan ja happaman tuoksun, pimenton ja happaman appelsiinin myskiseen pohjaan. Tuloksena on raikas ja hauska parfyymi.

Wolfgang Joop lopetti merkin parissa työskentelyn vuosituhanteen vaihteessa, ja hän kehittää tällä hetkellä uutta omaa brändiään nimeltä WUNDERKIND. Mutta Joop! saa yhä inspiraationsa Wolfgangin erikoisista designeista.
Näytä Lisää