Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jovan Partavesi & Miesten tuoksut

Jovan on miesten myskituoksumerkki, joka tunnetaan sen uniikeista tuoksuista ja vihjailevista mainoksista. Merkin nimi kirjoitetaan joskus myös muodossa Jōvan. Ensimmäinen tuoksu julkaistiin vuonna 1971, kun myskiöljyistä tuli suosittuja. 70-luvulla suosittiin kaikkea luonnonläheistä. Myski vahvistaa kehon omaa tuoksua, mikä sopi täydellisesti tälle vapaamieliselle vuosikymmenelle. Alkuperäinen Jovan Musk ei ollut liian vahva tuoksu, mutta se kesti kauan etenkin suhteessa sen edulliseen hintaan. Sen sanottiin kestävän monta päivää, vaikka kävisi suihkussa tai kylvyssä. Jovan Muskin viettelevä mainoskampanja oli menestyksekäs, ja tuoksua ostettiin paljon.

Vain harvat parfyymiyhtiöt olivat käyttäneet seksikkyyttä mainoskampanjoissaan ennen Jovania. Sitä ennen mainoksissa vihjattiin vain hienovaraisesti tuoksun tuomista potentiaalisista pariutumismahdollisuuksista. Mutta Jovan esitti asian suoraan käyttämällä sloganeita kuten ”Seksikkyytä myytävänä. Tule ja osta omasi.” tai ”Jokaista tilkkaa kohden Jovanin Musk Oil on saattanut enemmän naisia ja miehiä yhteen kuin mikään muu tuoksu koskaan.” Jovanin markkinointistrategia oli onnistunut: Myynti nousi vuoden 1977 1.3 miljoonasta dollarista 77 miljoonaan dollariin vuoteen 1978 mennessä.

Brändi oli myös yksi ensimmäisistä tuoksubrändeistä, joka sponsoroi musiikkiyhtyettä. Jovan sponsoroi Rolling Stones ”Tattoo You”-kiertuetta vuonna 1982. Tämä riehakas bändi sopi Jovanille täydellisesti. Konserttien yleisö on varmasti tuoksunut hyvältä!

Alkuperäinen Jovan Musk For Men on yhä brändin parhaiten myyvä tuoksu. Siitä on julkaistu myös uusia versioita. Sex Appeal (1975) on teeskentelemätön tuoksu, jossa on sekoitettu mausteita ja yrttejä myskin kanssa. Jovan Black Musk (2009) on moderni ja tummempi myskiöljy, jossa on makea pohjavire.
Näytä Lisää