Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kappa Partavesi & Miesten tuoksut

Kappa on italialainen brändi, jonka perustivat Abramo Vitale, Gugliemo Marengo ja Ettore Gaetano Donn vuonna 1916. Tavoitteena oli valmistaa korkean suorituskyvyn urheiluvaatteita ja asusteita aktiiviselle asiakaskunnalle. Merkki sai paljon inspiraatiota USA:ssa 60- ja 70-luvuilla suunnitelluista urheiluvaatteista. Brändi oli aluksi nimeltään Calzificio Torinese, ja sen ainut tuote olivat sukat. Kappasta tuli suosittu vuosien mittaan sen sponsorisopimuksilla jalkapallojoukkueiden kanssa (esimerkiksi F.C. Barcelona). Merkki oli myös näkyvästi esillä olympialaisissa 1980-luvulla. Urheilija Carl Lewis voitti jopa 4 kultamitalia käyttäen Kappan vaatteita.

Kappa on näkyvillä monissa urheilulajeissa kuten jalkapallossa, rugbyssa, golfissa, lentopallossa, F1:ssä, rallissa, laskettelussa, taistelulajeissa, purjehduksessa, koripallossa ja monissa muissa urheiluinstituutioissa. Yhtiö keskittyy teknologiseen kehitykseen, ja tuotteet on suunnattu erityisesti urheilijoille. Merkin tuotteiden tavoitteena on tarjota yksilöllisyyttä, suorituskykyä ja vastata eri tarpeisiin, mitä symboloi Kappan ”Omini”-logo.

Kappa tekee miesten, naisten ja lasten vaatteita kaikenlaisiin urheiluaktiviteetteihin. Brändillä on erilaisia tuotesarjoja, ja lisäksi se on luonut menestyksekkäitä tuoksuja ja deodorantteja sekä miehille että naisille. Parhaimpia miesten tuoksuja ovat maskuliininen, raikas ja mausteinen Accelerazione (2010); puinen, sitruksinen ja hedelmäinen Azzuro (2010); sitruksinen Nero (2010), jossa on rosmariinia, korianteria, bergamottia ja patsulia; sekä Marino (2010), joka on virkistävän raikas tuoksu hedelmäisillä ja puisilla ainesosilla kuten persikalla, jäädytetyllä limellä ja basilikalla.
Näytä Lisää