Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kenneth Cole Partavesi & Miesten tuoksut

Kenneth Cole on amerikkalainen muotisuunnittelija, joka tunnetaan kengistään ja hänen omasta muotimerkeistään Kenneth Cole Productions, Unlister ja Reaction Kenneth Cole, sekä myös hänen tuoksuistaan.

Cole ei ole koskaan vältellyt huomion herättämistä tai epätavallisia ratkaisuja. Hän oli töissä perheensä yhtiössä, mutta lähti pian perustaakseen oman yhtiön. Hän halusi esitellä suunnittelemiaan kenkiä New Yorkin Market Week -tapahtumassa, jossa suunnittelijat ja kaupat esittelevät mallistojaan. Mutta hänellä ei ollut tarpeeksi rahaa varata paikkaa tapahtumapakassa Hilton Hotellissa. Cole selvitti, voisiko hän vuokrata peräkärryn ja pysäköidä sen hotellin ulkopuolelle. Paljastui, että ainoa laillinen tapa pysäköidä peräkärry hotellin eteen oli filmin tai TV-ohjelman tekoa varten. Kenneth vaihtoi yhtiönsä nimeksi Kenneth Cole Productions ja hankki mukaansa kuvaustiimin, joka seurasi häntä joka puolelle Market Weekillä. Kenneth onnistui myymään tuhansia kenkiä vain muutamassa päivässä, ja hänen yhtiönsä lähti käyntiin. Kuvaustiimin filmimateriaaleista tehtiin myös elokuva ”Birth Of A Shoe Company”. Tämä oli Kenneth Colen muoti-imperiumin alku ja sen jälkeen merkki on laajentanut valikoimaansa vaatteisiin ja asusteisiin.

Kenneth Cole julkaisi ensimmäisen parfyyminsä vuonna 2002. Se oli nimeltään yksinkertaisesti Kenneth Cole, ja siitä oli 2 eri versiota sekä miehille että naisille. Sen jälkeen Cole on julkaissut monia suosittuja tuoksuja ja partavesiä miehille kuten raikkaan ja kosmopoliittisen Vintage Black-tuoksun (2009), jossa on kirpeitä limen ja greipin sävyjä sekä valkoista pippuria ja tequilaa. vuonna 2011 julkaistiin mausteinen Connected, jossa on tuoreiden hedelmien, tammen sammalen, tupakan ja ajopuun tuoksuja tyylikkäässä metallisessa pullossa.
Näytä Lisää