Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kenzo Partavesi & Miesten tuoksut

Kenzon perusti vuonna 1970 japanilainen suunnittelija Takada Kenzo. Hän muutti Pariisiin vuonna 1964. Hänen ensimmäinen kauppansa oli nimeltään ”Jungle Jap”, ja siitä alkoivat hänen muotikokeilunsa. Hänen luomuksensa olivat tavallista enemmän avant garde kuin siihen aikaan oli tavallista. Kenzon naisten mallisto tunnettiin sen erikoisista kuoseista ja väriyhdistelmistä. Vaikka Kenzon omistaa nykyään LVMH (Louis Vuitton, Möet, Hennessy), brändi on silti sama vanha erikoislaatuinen avant-garden muodin luoja. Siitä pitävät huolta suunnittelijat kuten Humberto Leon ja Carol Lim, jotka ovat uskollisia Kenzon avant-garde -tyylille.

Vuonna 1983 Kenzo otti ensimmäisen askelensa kohti miesten muotia julkaisemalla malliston tyylitietoisille nuorille miehille. Mallistojen kehittäminen kesti tietysti jonkin aikaa, mutta pian hän sai mahdollisuuden laajentaa myös lasten ja sisutustarvikkeiden mallistoilla. Laajentaminen johti lopulta Kenzon eläköitymiseen vuonna 1999, mutta hän on yhä mukana brändin toiminnassa, ja tuo yhä omia ideoitaan mukaan vaatemerkin toimintaan.

Kenzo julkaisi ensimmäisen miesten tuoksun, Kenzo Pour Hommen, vuonna 1991. Se on aromaattisen vesimäinen, ja sillä on erittäin modernistinen sininen pullo ja pakkaus. Muita suosittuja miesten tuoksuja ovat lämmin ja mausteinen Jungle Homme (1998), aromaattinen ja sitruksinen L’Eau Par Kenzo Pour Homme (1999), raikas ja puinen Tokyo (2007), puinen ja aromaattinen L’Eau Par Kenzo Eau Indigo (2009), mausteisen raikas Kenzo Homme Sport (2012) ja monia muita.
Näytä Lisää