Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

L'Occitane en Provence Partavesi & Miesten tuoksut

L'Occitanen perusti Olivier Baussan vuonna 1976. Tarkoituksena oli tuoda takaisin perinteinen ranskalainen saippuanvalmistustapa. Vuonna 1978 Olivier avasi ensimmäisen kauppansa Volxissa, ja yhtiö menestyi hyvin luonnollisilla saippuoillaan. L´Occitane julkaisi ensimmäisen tuoksunsa vasta yli vuosikymmen myöhemmin, nimeltään Eau des Voleurs (1991). Tuoksu oli puinen ja aromaattinen miesten tuoksu. Parfyymiä ei valitettavasti myydä enää, mutta sen menestys sai L´Occitanen kehittämään muita tuoksuja miehille. Merkillä on nykyään yli 15 miesten tuoksua, ja sen nimi on tunnettu hajuvesimarkkinoilla.

L´Occitane keskittyy pääosin ihonhoitoon, ja heillä on miehille tarkoitettu ihonhoitosarja. Sarja vastaa täysin miesten tarpeisiin, ja siinä on kosteusvoiteita, puhdistusaineita ja lisätarvikkeita parranajoon. Kaikissa tuotteissa on eteerisiä öljyjä ja ne ovat helliä iholle. Tuotteet on optimoitu miesten paksummalle kasvojen iholle. Sarjan suosikkeja ovat Cade- ja Cedrat -tuotesarjat.

Tuotteidensa valmistamisen ja myynnin lisäksi L´Occitane en Provencella on online-aikakausilehti nimeltään ”Fantastic Provence”, joka perustettiin levittämään tietoa ja hyvää kuvaa Etelä-Ranskasta. Vuonna 2009 yhtiö aloitti käyttämään ekologisia uudelleentäytettäviä pulloja suojellakseen ympäristöä ja vähentääkseen jätettä.
Näytä Lisää