Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Lacoste Partavesi & Miesten tuoksut

Ranskalainen muotitalo Lacoste perustettiin vuonna 1933, ja se on tunnettu myymistään korkealaatuisista vaatteista, kengistä, rannekelloista, silmälaseista ja tuoksuista. Sen krokotiililogo tunnistetaan ympäri maailmaa. Yhtiön perustajaa, René Lacostea kutsuttiin nimellä ”krokotiili”, koska hän oli niin määrätietoinen tenniskentällä. Suhde urheilun ja Lacosten välillä on ollut aina vahva. Lacoste suunnittelee paitoja tennikseen, golfiin ja purjehdukseen. Vuonna 1952 ensimmäinen kirkkaan värikäs urheilupaitamallisto vietiin USA:han, jossa sitä mainostettiin yläluokalle ”kilpailukykyisten urheilijoiden symbolina”. Sen jälkeen Lacosten brändi on usein yhdistetty preppy-tyyliin.

Bernard Lacoste, Renén poika otti yrityksen johtoonsa vuonna 1963, ja sen jälkeen yhtiö on kasvanut jatkuvasti. Se saavutti suosionsa huipun USA:ssa 70-luvun lopulla, ja 80-luvulle mennessä siitä oli tullut kaikkien haluama preppy-tyylinen vaatemerkki, jolloin Lacoste julkaisi kenkiä, rannekelloja, nahkatuotteita ja tuoksuja. Bernard kuoli vuonna 2006 ja hänen veljensä otti yhtiön hallintaansa.

Lacosten ensimmäinen miesten tuoksu oli nimeltään Lacoste Original ja se julkaistiin vuonna 1984. Vuonna 1996 Lacoste julkaisi Boosterin, joka on raikas, aromaattinen ja puinen tuoksu. Siinä on appelsiinia, eukalyptusta, minttua ja basilikaa. Pour Homme (2002) on hedelmäinen ja raikas tuoksu, jossa on greipin, bergamotin, luumun ja omenan sävyjä. Lacosten L.12.12-kokoelmassa on valkoinen, sininen, punainen, musta ja vihreä pullo, joissa jokaisessa on pullon väriä edustava erityinen ainesosa. Lacoste Live (2014) on uudempi julkaisu, jossa on vihreiden lehtien, lakritsin ja guajakkipuun sävyjä.
Näytä Lisää