Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Lalique Partavesi & Miesten tuoksut

René Lalique syntyi Ranskan Marnessa vuonna 1860. Vuosia myöhemmin hänen perheensä muutti Pariisiin, jossa hän opiskeli jalokivisepäksi Pariisilaisessa School of Decorative Arts -koulussa. Hän aloitti jalokivisepän uransa suunnittelemalla tuotteita tunnetuille brändeille kuten Boucheron ja Cartier. Hän perusti oman yrityksensä vuonna 1887. Hänen ensimmäisissä luomuksissaan yhdistyivät klassinen tyyli japanilaiseen inspiraatioon. Niissä käytettiin paljon materiaaleja, joita ei oltu käytetty aiemmin. René kehitti nopeasti oman persoonallisen tyylinsä, jota edustivat hänen nimikirjaimensa (RL). Hänen luomuksiaan käyttivät monet kuuluisat näyttelijät ja korkea-arvoiset henkilöt.

Yhtiö aloitti yhteistyön parfymööriyhtiö Cotyn kanssa, ja Lalique alkoi kehittää uusia tekniikoita parfyymipullojen valmistukseen. Kaikki yhtiön parfyymipullot alettiin valmistaa Alsacessa, jonka alue tunnetaan sen pitkästä lasinvalmistusperinteestään.

Kuolemansa jälkeen vuonna 1945 hänen poikansa otti yhtiön johtoonsa. Tämän jälkeen yhtiön johtajaksi tuli Laliquen pojantytär vuonna 1977.

Lalique tuottaa korujen lisäksi koristeita, sisustusesineitä sekä parfyymejä. Laliquen ensimmäinen parfyymi oli nimeltään Lalique de Lalique, ja se julkaistiin vuonna 1992. Miesten parfyymivalikoimassa on mm. puinen Lalique pour Homme (1997), jossa on laventelia, bergamottia ja pomeloa. Toinen miesten tuoksu on mausteinen Hommage L´Homme, joka julkaistiin vuonna 2011. Louxor de Lalique on vuonna 2006 julkaistu sitruksinen tuoksu, jossa on laventelia, bergamottia ja katajanmarjaa. Lalique Encre Noire on ollut merkin suosituin hajuvesi viime aikoina. Se on musteinen vetiver-tuoksu, jolla on hieno musta pullo.

Vuonna 2014 brändi julkaisu noir premier -kokoelmansa, jossa on 5 tuoksua 5 eri tuoksuperheestä (Rose Royale, Fruits de Mouvement, Elegance Animale, Fleur Universelle ja Terres Aromatiques).
Näytä Lisää