Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Lamborghini Partavesi & Miesten tuoksut

Lamborghini on italialainen urheiluautovalmistaja ja luksusbrändi. Yhtiö perustettiin vuonna 1963 ja se on yhä yksi halutuimpia autovalmistajia maailmassa. Lamborghini julkaisi ensimmäisen tuoksunsa, nimeltään Lamborghini Pour Homme, vuonna 1999.

Kun Ferrucio Lamborghini aloitti yhtiönsä 60-luvun alussa, hänellä oli vain yksi tavoite: luoda Italian nopein ja hienostunein urheiluauto. Ferrucio oli jo silloin teollisuusmagnaatti. Hän kasvoi perheensä kanssa eläen yksinkertaista elämää viinirypäletilalla ja loi omaisuutensa työmaatraktoreilla. Ferrucio oli synnynnäinen puuhailija, ja hän rakasti autojen ostamista ja purkamista osiin. Armeijassa hänet tunnettiin jakoavaintaidoistaan. Ferrarin urheiluautot nousivat suosioon 50-luvun lopulla. Lamborghini arvosti Ferrareita, mutta uskoi voivansa tehdä paremman auton käyttämällä teknologioita, jotka hän oli kehittänyt traktoriyhtiölleen. Hän näki Ferrarit liian meluisina eikä tarpeeksi sitkeinä. Ferrari oli hänen mielestään vain ralliauto, jota ei ollut tarkoitettu ajettavaksi tavallisilla teillä. Lamborghini alkoi kehittää omaa luksusautoaan nimeltään traktorin osista. Auto kutsuttiin nimellä Gran Turismo. Se oli korkean suorituskyvyn urheiluauto, jolla pystyi ajamaan pitkiä matkoja kaikenlaisilla teillä. Lamborghinista on tullut sen jälkeen yksi maailman isoimmista luksusautojen valmistajista. Lamborghinin nimi yhdistetään heti korkeaan suorituskykyyn ja erinomaiseen laatuun. Legendaarisen Miura-auto lisäksi tunnettuja automalleja ovat Murcielago, Diablo ja Aventador.

Lamborghinin ensimmäinen miesten tuoksu oli elegantin mausteinen ja aromaattinen Lamborghini Pour Homme. Tuoksun pullo muistuttaa merkin klassikkoautoja, ja tuoksu itsessään on sekoitus sitrushedelmiä, pippuria, katajaa, korianteria ja salviaa männyn ja iiriksen juuren sävyisellä pohjalla. Toinen suosittu Lamborghinin tuoksu on passionhedelmäinen, sitruunainen, yrttinen ja laventelin tuoksuinen benzoin-puun sävyisellä pohjalla lepäävä Lamborghini Classico (2013). Lamborghini julkaisee partavesiä ja tuoksuja joskus myös nimellä Tonino Lamborghini.
Näytä Lisää