Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Laura Biagiotti Partavesi & Miesten tuoksut

Laura Biagotti on Italialainen muotisuunnittelija, joka syntyi Roomassa vuonna 1943. Hänen äitinsä oli vaateompelija, joka teki mm. italialaisen Alitalia-lentoyhtiön uniformut. Laura teki töitä perheen yrityksessä, mutta muutaman vuoden kuluttua hän aloitti oman yhtiönsä tulevan miehensä, Gianni Cignan kanssa. Laura julkaisi ensimmäisen naisten kokoelmansa vuonna 1972, ja se oli pian erittäin menestyksekäs. Hänen naistenvaatteensa ovat edullisia mutta tyylikkäitä ja muodikkaita, ja ne on tehty laadukkaista kankaista.

Laura Biagottia arvostetaan sekä hänen kotimaassaan että kansainvälisesti. Hän on saanut pitkästä urastaan muodin alalla ”Knights of Labor”-palkinnon italian entiseltä presidentiltä, Oscar Luigi Scalfarolta. Vuonna 1992 hän sai Vuoden Nainen -palkinnon New Yorkissa. Vuosi myöhemmin hän sai Marco Polo -palkinnon Pekingissä Kiinan tuomistaan italialaista mallistoista. Vuonna 1995 hän sai myös palkinnon Mikhail Gorbachevin tyttärentyttäreltä oltuaan ensimmäinen italialainen, joka julkaisi malliston Venäjällä. Viime aikoina hän on saanut myös palkintoja: vuonna 2011 hän sai palkinnon Italia-USA -järjestöltä sekä presidentti Napolitanolta.

Biagottin ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Fiori Bianchi (1982). Hänen naisten nimikkotuoksunsa ja myös parhaiten myynyt hajuvesi on nimeltään Roma. Siitä julkaistiin myös miesten versio, Roma Uomo vuonna 1995. Se on puinen, raikas ja aromaattinen tuoksu. Pullo on roomalaisen temppelin muotoinen, ja siinä on täydet pylväät ja kattorakennelmat. Mistero di Roma Uomo (2010) on raikas ja kesäinen tuoksu, jossa mandariinin, gripin ja santelipuun sävyjä. Tepmore Uomo (1999) on puinen ja mausteinen tuoksu miehille.
Näytä Lisää