Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Lolita Lempicka Partavesi & Miesten tuoksut

Josiane Maryse Pividalin intohimo muotia ja designia kohtaan alkoi erittäin nuoressa iässä, kun hän alkoi tehdä vaatteita nukilleen. Hän piti taiteesta ja runoudesta niin paljon, että hän muutti nimekseen Lolita Lempicka (Nabokovin kuuluisasta romaanista ”Lolita” ja taidemaalari Tamara de Lempicka). Muotitalo tunnetaan pääosin sen tuoksuista. Mutta Lolitan juhla-asut ovat myös tunnettuja hienostuneesta tyylistään, ja monet kuuluisuudet ovat käyttäneet niitä, esimerkiksi Elle Fanning, joka oli myös Lolitan Le Premier Parfum –parfyymin (2010) mainoskasvo. Lolita Lempickan designit saavat vaikutteita hänen intohimostaan satuihin, taiteeseen ja luontoon. Hänen luomuksensa heijastavat aina jotain maagista luonnon elementtiä. Siksi hänen designinsa erottuvat muiden huippumuodin suunnittelijoiden designeista.

Lolita Lempack on myös tehnyt töitä Nissan Motor Companylla ja uudistanut Nissan Micran designia. Heidän yhteistyönsä jatkuu yhä nykyään, ja Micrasta on julkaistu jo kolme versiota. Lolita on alkanut myös suunnitella matkapuhelinta Samsungille.

Hänen ensimmäinen miesten parfyyminsä oli Lolita Lempicka au Masculin (2000). Se on itämainen vaniljainen tuoksu, joka on lilan värisessä jääpalan muotoisessa pullossa. Tuoksusta julkaistiin toinen versio, L’Eau au Masculin, vuonna 2010. Se on mausteinen ja puinen tuoksu, joka on kimaltelevassa omenanvihreässä läpinäkyvässä pullossa.
Näytä Lisää