Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mäurer & Wirtz Partavesi & Miesten tuoksut

Mäurer & Wirtzin perusti Michael Mäurer ja hänen poikapuolensa vuonna 1845. Kaksikon liiketoiminta sai alkunsa Aachenissa, Saksassa, jossa he tuottivat saippuoita ja pesuaineita. Mäurer & Wirtz on kasvanut paljon 1800-luvun jälkeen, ja yhtiö keskittyy nykyään enemmän tuoksuihin. 4711 on M & W:n valikoimien suosituin tuoksu. SE on klassinen sitruksinen tuoksu, joka kehitettiin alun perin 1700-luvun lopulla. 4711 tehdään yhä samalla alkuperäisellä reseptillä ja myydään alkuperäisessä pullossa.

Kaikkien näiden liiketoimintavuosien jälkeen liiketoiminta on yhä osittain perheomisteinen, mikä on harvinaista. Vuonna 2014 4711-tuoksu vietti 222. syntymäpäiväänsä vain muutama vuosi sen jälkeen kun 4711 Acqua Colonia (2009) -unisex kokoelma julkaistiin. Kokoelman valikoimissa on yli 10 eri ainesosayhdistelmää. Legendan mukaan 4711-tuoksun kehittäjä, Wilhelm Mülhens, sai lahjaksi pullon tätä ihmevettä kartusiaanimunkilta, ja vedestä tuli myöhemmin tuntemamme 4711-tuoksu. 4711:n lippulaivakauppa sijaitsee Glockenglassessa, ja se on monien tuoksuharrastajien suosima turistinähtävyys. Tässä aromaattisessa miesten tuoksussa on appelsiiniöljyn ja sitruunan sävyjä.

Toinen kestosuosikki on alkuperäinen Tabac-tuoksu, joka julkaistiin vuonna 1955. Tuoksu on niin suosittu, että sillä on jopa oma Wikipedia-artikkelinsa. Tabacista on julkaistu myös Tabac Eau de Toiletteja, partasaippuaa, partavettä sekä deodoranttia.

Mäurer & Wirtzillä on yli 270 vuoden kokemus alalta, mutta he eivät ole lopettaneet kehittymistä vieläkään. Yhtiö on jatkanut kasvuaan ostamalla pienempiä merkkejä kuten esimerkiksi Strellsonin ja Baldessarinin.
Näytä Lisää