Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mauboussin Partavesi & Miesten tuoksut

Mauboussin on arvostettu ranskalainen koruyhtiö, jonka historia alkoi jo vuonna 1827. Yhtiön perusti M.Rocher, kun hän avasi kaupan Pariisiin. Rocher keskittyi huippuammattitaidolla tehtyihin koruihin, ja hän käytti jalokiviä uusilla ja erilaisilla tavoilla. Hänen partnerinsa Jean Baptiste Noury otti yhtiön myöhemmin johtoonsa. Malboussin menestyi hyvin, ja heidän luomuksiaan esiteltiin jopa monissa maailmannäyttelyissä 1800-luvulla esimerkkeinä ranskalaisesta koruntekotaidoista.

Korunvalmistajiensa taitojen ja Avenue de l´Operalla sijaitsevan esittelysalonkinsa lisäksi Mauboussin tunnetaan myös alalle tuomistaan uusista ja värikkäistä materiaaleista kuten jadesta, onyksistä ja korallista. Vuonna 1930 alkanut talouskriisi sai monet pitkään toimineet luksusbrändit lopettamaan toimintansa lopullisesti. Mutta Mauboussin onnistui selviämään varakkaiden asiakkaidensa avulla. Muiden muassa Egyptinm sultaanin puoliso Nazli Abdurrahim Sabri ja intialaiset Maharadjat pelastivat yhtiön anteliailla lahjoituksilla ja sopimuksilla isoista korukokoelmista hoveihinsa.

Mauboussinilla menee hyvin yhä nykyäänkin, ja yhtiö on laajentanut toimintaansa moniin miaihin. Mauboussin avasi kauppoja Aasiaan 1980-luvulla, ja vuonna 2009 avattiin Amerikan lippulaivakauppa New York Cityyn. Lippulaivakauppa on ylellinen myynti- ja näyttelytila. Se on neljäkerroksinen rakennus, joka on ääriään myöten täynnä kalliita koruja, jalokiviä ja muita luksustuotteita. Mauboussin alkoi valmistaa parfyymejä vuonna 2000, mutta ensimmäinen miesten tuoksu valmistui vasta 3 vuotta myöhemmin. Mauboussinin ensimmäinen miesten tuoksu oli itämainen Mauboussin Homme, joka julkaistiin vuonna 2003. Se aukeaa raikkaalla laventelilla ja bergamotilla. Sydäntuoksussa on kanelia ja puuta, ja pohjatuoksussa on vaniljaa. Tuoksu menestyi heti julkaisunsa jälkeen, ja sen jälkeen julkaistiin tuoksuja kuten puinen M Generation (2010) sekä Mauboussin Pour Lui (2012) ja sen eri versiot.
Näytä Lisää