Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mexx Partavesi & Miesten tuoksut

Mexx on kansainvälinen vaateyhtiö, joka perustetiin Amsterdamissa vuonna 1986. Nykyään Mexx myy suunnittelemiensa vaatteiden kuten takkien ja farkkujen lisäksi myös silmä- ja aurinkolaseja sekä miesten tuoksuja.

Mexxin tarina alkoi vuonna 1968, kun Rattan Chadha yhdisti kaksi omistamaansa merkkiä Moustache for Menin (M) ja naisille suunnatun Emmanuellen (E) ja sinetöi nimen kahdella suukolla (XX). Sen jälkeen Mexx kasvoi kansainväliseksi brändiksi, jolla on yli 800 kauppaa 55 maassa.

Vuonna 2011 Mexxin osti yhdysvaltalainen muodin, designin, asusteiden ja parfyymien aloilla toimiva kansainvälinen yhtiö Liz Claiborne.

Mexx myytiin toisen kerran vuonna 2012 The Gores Group -yhtymälle, joka valitettavasti ajoi brändin vararikkoon. Vuonna 2015 turkkilainen Eoglu Holding herätti merkin takaisin henkiin ja julkaisi sen valikoiman uudestaan ympäri Eurooppaa. Nykyään Mexx on vahvempi kuin koskaan. Sen valikoimissa on muotia miehille sekä myös lapsille suunnattu Mexx Kids -tuotesarja, muutamia asusteita sekä laaja valikoima Mexx-tuoksuja sekä mattoja ja petivaatteita.

Laulaja-lauluntekijä James Blunt edusti Mexxin tuoksuja vuodesta 2012 vuoteen 2014. James oli mm. Mexx Pure -tuoksun mainoskasvo. Se on selkeä ja aito tuoksu, joka aukeaa kardemumman ja pippurin nuoteilla. Sydäntuoksussa on tomaatin lehteä ja veden nuotteja. Pohjatuoksussa on sammalta ja puisia nuotteja. Toinen Jamesin edustama tuoksu oli Energizing (2014). Parfyymi julkaisutilaisuudessa James kuvaili tuoksua itselleen sopivaksi päivittäiseen käyttöön menemisen ja kiireen keskellä. Energizing on raikas ja hedelmäinen tuoksu, joka sopii täydellisesti kesäpäiviin ja kiireiseen elämäntyyliin.

Mexxin useimmilla tuoksuilla on naisten versio. Esimerkiksi Mexx Black Menillä on naisten versio nimeltään Black Woman. Mexx Black Men on yllättävän makea tuoksu, ja siinä on erinomainen sekoitus akvaattisia tuoksuja; lumpeen raikkaita nuotteja sekä puinen pohjatuoksu. Toinen miesten ja naisten versiona saatavilla oleva tuoksu on Magnetic. Miesten versio, Magnetic Man on mausteinen ja hurmaava tuoksu, joka aukeaa raikkailla raparperin, artemisian, kumkvatin ja aldehydien tuoksuilla. Tuoksun viettelevässä sydämessä on orvokin lehteä, korianteria ja veden sointuja. Pohjatuoksussa on jännittävä sekoitus santelipuuta, patsulia, kashmir-puuta ja myskiä.

Mainitsemisen arvoinen tuoksu on myös Ice Touch Man vuodelta 2014. Parfyymi on Mexxin useimpien tuoksujen tapaan suunnattu nuoremmille. Ice Touch Man aukeaa raikkailla nuoteilla ja sekoittuu akvaattiseen sydämeen, joka kietoutuu pohjatuoksun puumaisiin nuotteihin. Tuoksu on täydellinen tuoksu raikkaille ja huolettomille kesäpäiville.
Näytä Lisää