Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mont Blanc Partavesi & Miesten tuoksut

Mont Blanc on saksalainen luksustuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista kynistä ja rannekelloista. Yhtiön perustivat Claus-Johannes Voss ja August Eberstein vuonna 1908. He aloittivat ainoana myyntiartikkelinaan vain suunnittelemansa kauniit kynät. Yhtiö nimettiin myöhemmin ensimmäisen huomattavasti onnistuneen kynän, vuonna 1910 julkaistun Mont Blancin, mukaan. Vuoteen 1935 mennessä yhtiö oli laajentanut tarjontaansa nahkatavaroihin, muistivihkoihin ja penaaleihin, ja nämä tuotteet toivat mukanaan tietysti lisää asiakkaita. 1970-luvulla Dunhillin yhtiö osti enemmistöosuuden Mont Blancistä, ja sen jälkeen yhtiö nimeltä Richemont Group osti molemmat yhtiöt. Richemont group omistaa mm. luksustavaramerkkejä kuten Cartierin ja Van Cleef & Arpelsin.

Richemont group aloitti Mont Blancin valikoiman laajentamisen nahkatuotteilla kuten attaseasalkuilla, koruilla ja rannekelloilla. Vasta vuonna 2001 Mont Blanc julkaisi ensimmäisen parfyyminsä nimeltään Presence. Se on hienovaraisen itämainen ja puinen tuoksu naisille. Hajuvedestä julkaistiin pian myös miesten versio, joka oli sumuisan lämmin ja sävyiltään kuin mausteinen kukkakimppu.

Mont Blanc julkaisee usein uuden hajuveden uusien luksustavarakokoelmien kanssa. Esimerkiksi Timewalker-rannekellon julkaisun yhteydessä vuonna 2005 julkaistiin myös suosittu miesten tuoksu ”Starwalker”. Kaikki Mont Blancin miesten ja naisten tuoksut tuotetaan yhteistyössä Inter Parfums Incin kanssa. Mont Blancin muita suosittuja tuoksuja ja partavesiä ovat raikas ja mausteinen Presence Cool (2002), balsamisen makea ja puinen Individuel (2003), aromaattisen raikas ja mausteinen Homme Exceptionnel (2008), aromaattisen makea ja mausteinen Legend (2011), ja lämpimän ja aromaattisen sävyinen Emblem (2014).
Näytä Lisää