Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mugler Partavesi & Miesten tuoksut

Thierry Muglerin valikoimissa on yli 80 tuoksua, eikä ole ihme, että hän on kansainvälinen supertähti parfyymien maailmassa. Hän on ranskalainen muotisuunnittelija ja parfyymien kehittäjä. Mugler sanoi keskittyneensä koulussa enemmän piirtämiseen kuin kouluun, ja ensimmäisistä designeistaan asti on ollut selvää, että hän on erittäin aito ja omaperäinen. Häntä kuvaillaan usein erikoiseksi persoonaksi. Alkuaikoina Mugler tunsi olevansa aliarvostettu isojen aikakausilehtien toimittajien ja kriitikoiden parissa, mutta hän näytti lopulta kykynsä.

Vuonna 1978 Mugler avasi ensimmäisen kauppansa erittäin keskeiselle paikalle Pariisiin Place de Victoiresiin. Samalla hän julkaisi myös ensimmäisen muotimallistonsa miehille. Mallistossa on monikäyttöisiä miestenvaatteita, joissa on klassista maskuliinisuutta. Niissä on erottuva, uskalias ja moderni tyyli, jonka erityispiirre ovat sen futuristiset muodot ja fantasiaelementit. Mugler oli erittäin tarkka designeistaan ja varmisti aina, että kaikissa hänen luomuksissaan oli siisti ja strukturoitu leikkaus, joka muodosti huomiota herättävän siluetin ainutlaatuisella tyylillä. Tämä tyyli menestyi hyvin catwalkeilla myöhempinä vuosina.

1980- ja 1990-luvuilla Thierry Muglerista tuli kansainvälisesti tunnettu designeri ja hänen kokoelmansa herättivät paljon huomiota ja olivat menestyksekkäitä. Hänen menestyksensä ei rajoittunut vain catwalkille – vuonna 1993 hän loi kuuluisan pienen musta mekon, jota Demi Moore käytti elokuvassa Indecent Proposal. Vuonna 2002 hän teki yhteistyötä Cirque du Soleilin kanssa ja loi sekä asut että hahmot heidän show’hunsa. Vuonna 2009 hän toimi taiteellisena neuvojana laulaja Beyoncélle, ja loi asuja hänen ”I Am…..World Tour”-kiertueelle.

Ensimmäinen miesten hajuvesi kehitettiin, kun naisten tuoksu, Angel, oli jo menestynyt. Angel oli julkaisunsa aikaa vallankumouksellinen uudentyyppinen gourmand-tuoksu. Ensimmäisen miesten tuoksun nimi oli Angel Men tai lyhennettynä A*Men. Tuoksussa on karamellin, kahvin, vaniljan, patsulin ja hunajan sävyjä. Se oli Thierryn ensimmäinen ruoka-aineiden tuoksuihin keskittynyt parfyymi. Mugler suunnitteli pullon itse, ja siitä on kaksi eri versiota. Toinen on kiiltävän metallinen ja toinen kumimaisen musta. Toinen miesten tuoksu on mm. B*Men (2004), joka on saanut inspiraation Thierryn lapsuuden intohimosta sarjakuviin ja supersankareihin.

Vuonna 2011 Mugler julkaisi toisen ruokien tuoksuista inspiraationsa saaneen parfyymisarjan nimeltään ”The Taste of Fragrance” (Tuoksujen maku). Sarja on sekä miehille että naisille, ja se yhdisti parfyymien sekä gourmet ruuan maailmat. Sarjassa on neljä erit tuoksua – 3 naisille ja 1 miehille. Ja jokainen tuoksu on vahvistettu gourmandin sävyillä tai maun vahvistajilla. Thierryn tuoksuvalikoima kasvaa jatkuvasti, ja hän on ansainnut itselleen aseman yhtenä kaikkien aikojen kunnioitetumpana parfymööriyrittäjänä.
Näytä Lisää