Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Police Partavesi & Miesten tuoksut

Police perustettiin Italiassa vuonna 1983, ja merkki keskittyy silmä- ja aurinkolaseihin. Brändi sai suosiota modernilla ja erilaisella tyylillään sekä uskaliailla designeillaan, jotka sopivat täydellisesti 1980-luvulle, jolloin aurinkolasit olivat tärkeä osa muotia.

Saavutettuaan kasainvälistä suosiota aurinkolaseillaan Police alkoi myös laajentaa tuoksuihin 90-luvulla. Policen ensimmäinen tuoksu oli Police Original (1997), joka on aromaattinen fougere-tuoksu miehille. Siinä on bergamottia, minttua ja laventelia. Tuoksu menesty hyvin ja se sopii hyvin brändin ominaiseen tyyliin.

Ensimmäisen julkaisun jälkeen Police on julkaissut monia menestyksekkäitä miesten tuoksuja kuten To Be (2011). Se on raikas sekoitus mustapippuria, greippiä ja orvokkia huomiota herättävässä pääkallopullossa. Tuoksu on saanut monia seuraajia vuosien mittaan kuten To Be The King (2013), joka on voimakas ja maskuliininen tuoksu sitruksisilla ja mausteisilla soinnuilla. Sen pullo on ensimmäisen tuoksun teeman mukaisesti musta pääkallo, jolla on kultainen kruunu.
Näytä Lisää