Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Salvatore Ferragamo Partavesi & Miesten tuoksut

Salvatore Ferragamo on Italialainen kenkä- ja tuoksubrändi, jonka perusti saman niminen suunnittelija vuonna 1927. Salvatore kasvoi Napolissa, mutta muutti nuorena USA:han. Ferragamo oppi kenkäalasta tehdessään töitä kenkätehtaalla Bostonissa, josta hänen veljensä oli onnistunut löytää hänelle työpaikka. Nuori Ferragamo unelmoi elokuva-alalla työskentelystä Kaliforniassa. Lopulta Ferragamo päätyi Hollywoodiin, ja hän avasi siellä pienen kenkäkaupan veljiensä kanssa. Pian Ferragamo valmisti kenkiä elokuva-alan tärkeille henkilöille ja hänet tunnettiin pian Hollywoodin parhaimpana kenkävalmistajana.

Ferragamoa ei kiinnostanut kuuluisuus ja rikkaudet, vaan hän meni sen sijaan yliopistoon opiskelemaan ihmisen anatomiaa tehdäkseen kengistään mukavampia. Hän lähti USA:sta muutaman vuoden päästä ja palasi Italiaan vuonna 1927 laajentaakseen liiketoimintaansa. Hänen maineensa oli jo ehtinyt kiiriä Italiaan siinä vaiheessa. Hollywood-kuuluisuuttaan hyväksi käyttäen hän avasi uusia kauppoja, joissa kaikki sen ajan tärkeät henkilöt alkoivat käydä säännöllisesti. Kun liiketoiminta kasvoi, kenkien laatu pysyi hyvänä, sillä Ferragamo piti huolta, että jokainen kenkäpari valmistettiin huolellisesti käsityönä. Kun Ferragamo kuoli vuonna 1960, yhtiö pysyi perheen omistuksessa, ja muotitaloa johtavat Ferragamon jälkeläiset yhä nykyäänkin.

Kuuluisien kenkiensä lisäksi Salvatore Ferragamo tarjoaa asiakkailleen myös aurinkolaseja, vöitä, kravatteja sekä erinomaisia tuoksuja ja partavesiä. Salvatore Ferragamon ensimmäinen miesten tuoksu oli nimeltään Salvatore Ferragamo Pour Homme (1999). Se oli epätavallisen puinen kukkaissävvyinen tuoksu, jossa oli viikunanlehden, nerolin, ruusujen ja jasmiinin sävyjä setripuisella pohjalla. Acqua Essenziale (2013) on raikas, kevyt, akvaatiinen ja aromaattinen tuoksu, joka pysyy tuulahtavan raikkaana koko päivän läpi. Siinä on mintun, meren, sitruunan ja myskin sävyjä. Incanto Pour Homme (2003) yhdistää bambun, santelipuun, happaman appelsiinin, sypressin ja puiden sävyjä sekoitukseksi lämpimiä ja viileitä tuoksuja, ja tuloksena on lumoava tuoksu modernille miehelle.
Näytä Lisää