Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Valentino Partavesi & Miesten tuoksut

Muotisuunnittelija Valentino Garavani päätti perustaa oman vaatemerkkinsä 60-luvulla. Hän avasi hienon kaupan Via Venetolle Roomassa, ja hän liikkeessä hän myi ylellisiä designervaatteita Italiaisille asiakkailleen. Vaatemerkin tyylin estetiikka saa inspiraationsa Rooman kaupungista ja sen mallistot ovat yhtä ajattomia kuin kaupunki, jossa se sijaitsee.

Hänestä tuli pian paikallinen julkkis, ja esimerkiksi Jackie Kennedy huomasi hänet. Jackie oli juuri menettänyt aviomiehensä, ja hän tuli ostamaan kaupasta 6 valkoista ja mustaa haute couture -mekkoa, joita hän aikoi pitää päällään surrakseen aviomiehensä kuolemaa seuraavan vuoden ajan. Jackien kaltaisen muoti-ikonin vierailu kaupassa teki Valentinon kaupasta heti kuuluisan. Sen jälkeen Valentino pääsi tekemään pukuja monille maailman punaisilta matoilta tunnetuille henkilöille. Valentino on jo jättänyt työpaikkansa muotitalossa, mutta hänen yhtiönsä on menestyksekkäämpi kuin koskaan yli 1 miljardin euron vuosittaisella liikevaihdolla. Valentino Garavania pidetään yhtenä kaikkien aikojen tärkeimpänä muotisuunnittelijana, ja se ei perustu pelkästään hänen cameo-roolistaan vuoden 2006 elokuvassa Paholainen pukeutuu Pradaan. Hänen merkittävimmistä vaatekappaleistaan tehtiin näyttely Somerset Housessa Lontoossa 5 kuukauden ajan talvella 2012-2013. Näyttelyssä oli mm. yli 100 Valentinon haute couture -iltapukua. Valentinon vaatteita myydään yli 1300 kaupassa. Esimerkiksi Milanoon avattiin juuri uusi lippulaivamyymälä, joka suunniteltiin yhteistyössä kuuluisan arkkitehdin, David Chipperfieldin kanssa. Kauppa on Palazzo-tyylinen ja siinä on monta eri huonetta, jotka on suunniteltu niissä esiteltävien mallistojen tunnelman mukaisesti.

Valentino aloitti miesten tuoksujen julkaisemisenvuonna 1991 hajuvedellä nimeltään Vendetta Uomo. Se on viettelevän nahkainen tuoksu. Brändin muita suosittuja tuoksuja ovat Very Valentino for Men (1999) ja Valentino Uomo -kokoelman kanssa julkaistu Valentino Uomo (2014). Valentino Uomo on miehekkään seksikäs nahkainen tuoksu, jonka latvatuoksuna on bergamottia ja myrttiä. Sydäntuoksu on paahdettujen kahvipapujen suklaan ja hasselpähkinän sävyinen ja pohjatuoksu nahkan ja setrin sointuinen. Kokoelmassa on myös Valentino Cologne, joka tulee pyöreässä pullossa, joka muistuttaa Valentinon Rock Stud -nasta designista. Kokoelmaa laajennettiin vähän aikaa sitten itämaisella Vanetino Uomo 2015 -tuoksulla, joka eroaa alkuperäisestä tuoksusta uudella pehmeän suklaan ja aromaattisen paahdetun kahvin sävyillä. Pikimustan pullonsa takia se tunnetaan myös nimellä Valentino Uomo Noir.
Näytä Lisää