Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Versace Partavesi & Miesten tuoksut

Versace on italialainen muotiyhtiö, jonka perusti Gianni Versace vuonna 1978. Versace tekee miesten ja naisten vaatteita sekä kodin sisustusta, asusteita, meikkejä ja tuoksuja. Giannin kokoelmat ovat saaneet inspiraationsa pop-taiteesta ja antiikin Rooman ja Kreikan taiteista.

Giannilla oli paljon kuuluisia kavereita, ja he pitivät hänen vaatteitaan mielellään päällään tapahtumissa ja juhlissa. Giannin sisko Donatella Versace edustanut brändiä Giannin kuoleman jälkeen vuodesta 1997 lähtien. Donatella on sekä varapuheenjohtaja että pääsuunnittelija.

Yhtiö on tunnetusti monien kuuluisuuksien tukema. Versacen vaatteita ovat käyttäneet julkkikset punaisella matolla ja artistit keikoillaan. Lady Gaga on Donatellan hyvä ystävä, ja myös brändin mainoskasvo. Lisäksi Elton John ja Gianni olivat erittäin läheisiä, ja Giannin kuoltua Elton omisti albuminsa The Big Picture Donatellalle.

Versacella on naisten ja miesten tuoksuja. Kaikki parfyymit tuotetaan yhdessä EuroItalia s.r.l:n kanssa. Euroitalia konsultoi mm. brändejä kuten Moschino ja Richmond. Versace L’Homme julkaistiin vuonna 1986, ja siinä on jännittäviä tuoksuja kuten patsulia, basilikaa, nahkaa ja punaista paprikaa. Kymmenen vuotta myöhemmin Versace julkaisi The Dreamer -tuoksun, joka on miesten puun sävyinen tuoksu tupakan, katajan ja rakuunan soinnuilla. Versace Eau Fraiche on miesten merihenkinen tuoksu, joka on iholle kuivuttuaan sahramin ja myskin tuoksuinen. Miehille on oma vastine Red Jeans -tuoksusta, nimeltään Blue Jeans. Se on makea, mausteinen ja raikas tuoksu, jossa on basilikaa, sitruunaa, palisanteria ja laventelia.
Näytä Lisää