Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Clarins Aurinkosuoja ja rusketus

Per Sivu
Lajittele
Clarins on ranskalainen luksuskosmetiikkabrändi, joka on kehittänyt sarjan aurinkovoidetuotteita. Tuotesarjassa on esimerkiksi itseruskettavia, jotka valmistavat ihosi auringonpaistetta varten. Itseruskettavat antavat ihollesi luonnollisen hehkun, minkä lisäksi ne on suunniteltu vähentämään viiruja ja pienentämään suurentuneita huokosia.

Auringon paahteelta on hyvä suojautua, ja Clarin Sun Control Stick sopii tähän erinomaisesti. Käytä sitä herkille alueillesi, kuten nenääsi, korviisi ja huulillesi. Se on kiinteä tikku, ja sitä on helppo kantaa laukussa tai taskussa. Se on täydellinen vesiurheiluun, lasketteluun ja auringonottoon.

Kaikki Clarinsin aurinkovoidetuotteet suojaavat ihoasi UV-säteilyltä, kosteuttavat ihoasi ja auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.

Kun aurinko laskee, on aika suojata ihoasi ja rusketustasi kulumiselta. Clarins After Sun hoitaa sen hyvin. Se palauttaa kosteuden ja pehmittää ihoasi, ja sen erikoisainesosat auttavat estämään ihon kulumista. Muista huolehtia ihostasi minne ikinä menetkin, sillä se on sinut ainoa ihosi.
Näytä Lisää