Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Guinot Aurinkosuoja ja rusketus

Per Sivu
Lajittele
Rene Guinot oli kuuluisa ranskalainen tiedemies, joka perusti Guinot Paris -yhtiön noin puoli vuosisataa sitten. Hän oli yksi ensimmäisistä, joka lähestyi ihonhoitoa aidosti tieteellisellä tavalla tavoitteena tehokkuus ja laatu.

Yhtiö kehitti uudenlaisen kotikäyttöisen kylpylätasoisen Hydradermie -hoidon, josta tuli erittäin suosittu. Suosio sai yhtiön laajentumaan ympäri maailmaa. Myöhemmin yhtiön osti Dr. Jean-Daniel Mondin, joka yhdisti tiedemiesten ja teknikoiden sekä kauneusasiantuntijoiden osaamisen. Sen jälkeen yhtiö loi lisää uudenlaisia kylpylätasoisia hoitotuotteita ja laajensi toimintaansa ympäri maailmaa.

Guinot Parisin parhaimpia keksintöjä ovat mm. voiteet kuten Longue Vie Cellulaire Face, Hydrazone, Aromatic Face, Hydradermie Lift ja Technispa sekä monia muita. Guinotin valikoimissa on kosteusvoiteita, meikinpoistovoiteita, puhdistusaineita ja jopa karvanpoistotuotteita. Parfyymi-klikkauksesta voit ostaa Guinotin tuotteita vai murto-osalla suurten tavarataloketjujen hintatasosta.

Guinotin ihonhoitotuotteita pidetään yhtenä maailman parhaimmista ihonhoitotuotesarjoista. Merkin kehittyneet ihonhoitotuotteet kuten Time Logic Age Serum saavat ihon luomaan lisää ihosoluja jo yhdessä yössä tehden ihosta hehkeän. Age Logic Cellulaire sopii hyvin kasvojen ihosolujen uusimiseen. Lisäksi Pleine Vie Cell Supplement pamper ihoa ja auttaa sen solujen uusiutumisessa ja pitää ihon optimaalisessa kosteustasapainossa.

Guinot myy myös rauhoittavia parfyymejä. Parfum de Vie (2012) tunnetaan myös nimellä Life Perfume, on ihastuttava tuoksu, jossa on bergamotin ja sitruunan nuotteja myskisellä ja puisella pohjatuoksulla.
Hakusi ei tuottanut tuloksia. Yritä uudelleen.