Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Clynol Hiustenhoito

Per Sivu
Lajittele
Clynol on kansainvälisesti tunnettu hiustenhoito- ja ulkonäönhoitomerkki. Brändi aloitti toimintansa Saksassa vuonna 1924 nimellä Kleinol, ja yhtiö erikoistui aluksi hiustenvärjäystuotteisiin. Valikoimaa laajennettiin pian muihin tuotteisiin kuten hiuslakkaan, päänahkaseerumeihin ja hiustenmuotoilutuotteisiin. Vuonna 1964 Kleinol laajensi toimintaansa Iso-Britanniaan, ja siitä tuli pian yksi markkinoiden johtavista yhtiöistä. Vuonna 1979 yhtiö liittyi Schwarzkopf yhtymään ja muutti nimensä Clynoliksi.

Clynol on suunnattu ammattitasoisille stylisteille ja he kuuntelevat mielellään neuvoja ja palautetta kaikilta hiusten kanssa tekemisissä olevilta. Clynol muokkaa tuotteitaan jatkuvasti markkinoiden sen hetkisiä trendejä vastaaviksi, jotta heidän hiustuotteensa sopisivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden sen hetkisiin tarpeisiin.

Colour and Care -sarja sopii hyvin kestovärjätyille hiuksille. Siinä on UV-suoja, joka estää värin haalistumisen, minkä lisäksi se ravitsee hiuksiasi pesun jälkeen. Clynolin shampoot sopivat jokaiselle hiuksien sävystä riippumatta. Ja lisävoimaa hiuksille saa Look at Me Glitz Shine Serumilla. Se auttaa myös pitämään hiuksiesi värin eheänä suojaten samalla hiuksiasi kaksihaaraisten muodostumiselta ja estää hiuksien halkeamista.

Me Parfyymi-Klikkauksessa olemme Clynolin hiuslakkojen ja hiusseerumien uskollisia faneja. Hiuslakkoja ovat käyttäneet myös lukuisat kampaajat niiden julkaisusta lähtien vuonna 1983. Esimerkiksi Aloe Sensitive Balance Scalp Serum -seerumi palauttaa päänahkasi pH-arvon luonnolliseen tilaansa.

Kiharapäälle sopii esimerkiksi Clynol Curl Bounce Curl Fluid. Tuote on kehitetty antamaan kiharoillesi uutta elinvoimaa ja joustavuutta. Sillä voi korostaa kiharoita sekä kuivilla hiuksilla että märillä hiuksilla ennen kuivaamista hiustenkuivaimella.
Näytä Lisää