Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kin Cosmetics Hiustenhoito

Per Sivu
Lajittele
Kin Cosmeticsin perusti Gregorio Bosacoma Espanjan Costa Bravassa vuonna 1932. Hän värjäsi työpajallaan ensin vain kankaita, mutta kun naisten hiustenhoito kehittyi, alueen kampaajat alkoivat pyytää Bosacomaa valmistamaan väriaineita hiuksille. Näin alkoi hänen menestyksekäs hiustenhoitoyrityksensä.

Yrityksen piti keskeyttää toimintansa, kun Espanjan sisällissota alkoi. Mutta kun 4 vuoden päästä yritys aloitti taas toimintaansa, Gregorio kuoli yllättäen. Hänen poikansa Leonci otti ohjat käsiinsä, ja Leoncin uusi lähestymistapa liiketoimintaan ja itseopitut tiedot veivät Kin Cosmeticsia nopeasti eteenpäin ja se kehittyi nykymuotoiseen malliinsa. Brändi on jatkanut kasvua sukupolvien ajan parantaen jatkuvasti imagoaan. Tuotteita alettiin myös myydä Espanjan ulkopuolella, mutta yhtiön pääkonttori on yhä Espanjassa, Costa Bravassa.

Kin ei keskity vain värjäystuotteisiin. Yrityksellä on myös suosittu hiushoitosarja, Kinactif , joka on tarkoitettu eri hiustyypeille. Lisäksi valikoimissa on myös Kinessences-öljyhoitoja, Kinstyle-viimeistelytuotteita, Kinworks-nimisiä jokapäiväisiä käyttötuotteita sekä Kinliss-niminen sarja muotoiluhoitoja.

Kinin suosituin tuotesarja on kaikille hiustyypeille sopiva Kinessences Color hiusvärisarja, jonka valmistuksessa ei ole käytetty ammoniakkia. Lisäksi vallankumouksellinen Cerakin Plus Technology -teknologia yhdistelee eri teknologioita Multicolor Shades+:n kanssa, ja tuloksena on intensiivinen ja kestävä värjäys. Complex Trico Active Force on shokkihoito, joka estää hiusten lähtöä ja tehostaa hiusten takaisinkasvua valkoisella teellä, B-vitamiineilla ja Bioprooliinilla.

Miesten Kinmen -tuotesarjassa on mm. punaista merilevää ja muita luonnollisia ainesosia, jotka vahvistavat hiuksia ja eloistavat hiuskuituja. Sarjassa on mm. Energy Shampoo-Gel Kinmen, kosteuttava ja hiusten eloisuutta lisäävä shampoo, joka palauttaa hiusten luonnollisen kiillon. Se suojaa myös stressiltä ainesosien kuten guarana-uutteen, punaisen merilevän ja muiden luonnonmukaisten ainesten avulla.

Tuotteet kuten Force Tonic Kinmen vahvistavat tukkaa ja estävät hiusten lähtöä PROCAPILO-tekniikalla, sekä punaisen merilevän, teka-uutteen, ja muutaman luonnollisen uutteen avulla. Mat Wax Kinmen on mattavaha, joka antaa lyhyille hiuksille kuohkeutta ja voimaa ilman keinotekoisia aineita kuten silikooneja tai parabeeneja.
Näytä Lisää