Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Tangle Teezer Hiustenhoito

Per Sivu
Lajittele
Tangle Teezer julkaisi Shaun Pulfrey vuonna 2007. Se on uudenlainen harja, joka liukuu helposti märkien, kiharaisten, herkkien ja värjättyjen hiuksien läpi vetämättä hiuksia mutta korjaten takkuja. Pulfrey kehitti tämän ainutlaatuisen harjan täysin itse. Hän sai idean sen kehittämiseen tehtyään töitä värjääjänä Englannissa ja USA:ssa. Harjat valmistetaan Englannissa, ja niitä myydään 65 maassa ympäri maailmaa. Joka minuutti myydään jopa 17 harjaa.

Pulfrey sai idean hiustenkampauksen uudistaneeseen tuotteeseen, kun hän teki töitä värjääjänä ensiluokkaisissa kauneushoitoloissa kuten Pierre Alexandre, Nicky Clarke ja Vidal Sassoon. Hän käytti tuntikausia tutkimustyöhön British Libraryssä ja laittoi asuntonsa pantiksi lainalle ja sai lopulta harjan valmiiksi vuonna 2005. Vuonna 2007 Pulfrey oli myös ”Dragon´s Den”-tv-ohjelmassa esittelemässä harjaansa, mutta ohjelman liikehenkilöt pitivät tuotettavat naurettavana, eivätkä sijoittaneet siihen pyydettyä 95 000 € 15% osuudesta.

Ohjelmassa esiintyminen sai kuitenkin huomiota yritykselle, ja alle vuosi ohjelman jälkeen Boots-apteetkkiketju tilasi erän Tangle Teezereitä. Siitä lähtien yhtiö on kasvanut räjähdysmäisesti ja se on tehnyt voittoa jo toisesta liiketoimintavuodestaan lähtien. Tuote ja sen valmistaja ovat voittaneet monia palkintoja, kuten 2 Queens Awardia ja National Business Awardin. The Sunday Times nimesi yhtiön 19. nopeimmin kasvavaksi yhtiöksi Iso-Britanniassa. Tuote saatiin myös kansainvälisille markkinoille suusta-suuhun levinneellä tiedolla ja julkkisten tuella. Brändi perusti nopeasti aseman kansainvälisillä markkinoilla, ja nykyään yhtiö myy noin 5 miljoonaa harja vuodessa. Yhtiö pitää tuotteissaan ylpeänä Made in Britain -merkkiä ja kaikki harjat tuotetaan 2 tehtaassa Etelä-Englannissa. Shaun Pulfrey omistaa yhä 100% yhtiöstä.

Tuotesarjassa on kokoelma harjoja, sekä jokapäiväiseen että ammattitasoiseen käyttöön. Valikoimissa on mm. kompakti versio alkuperäisestä harjasta, tasokkaampi kokoelma kampaamoita varten, erityisesti märille hiuksille tarkoitettu Aqua Splash -edition, sarja melaharjoja muotoilua varten sekä special edition, joka tehtiin yhteistyössä brittiläisen designerin Lulu Guinnessin kanssa.
Näytä Lisää