Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Biotherm Ihonhoito

Per Sivu
Lajittele
Biotherm on ihonhoitomerkki, jonka valikoimissa on tuotteita kasvojen ja kehon ihon hoitoon.

Ei tiedetä, onko Biotherm kenties löytänyt oikean nuoruuden lähteen, mutta heidän tuotteensa ainakin vaikuttavat siltä. Heidän tuotteidensa ainesten perustana on lämpöplankton. Se antaa ihollesi voimaa ja saa sen parhaimpaan mahdolliseen olotilaan.

Hyvä esimerkki Biothermin tuotteista on Biotherm blue therapy -sarja. Sarjassa on innovatiivisia seerumeita, kasvovoiteita silmänympärysvoiteita, jotka on suunniteltu peruuttamaan ikääntymisen merkkejä. Sanotaan, että vain 20% ikääntymisen merkeistä tulee joka tapauksessa, mutta 80% niistä on korjattavista. Eli ei ole mitään tekosyytä näyttää vanhemmalta kuin oikeasti olet. Biothermin avulla ja pienellä vaivannäöllä voit kääntää kelloa taaksepäin.

Ihonhoito ei ole vain naisille. Biotherm on huomannut, että miehetkin haluavat iholleen sopivia hoitotuotteita. Siksi Biotherm julkaisi Biotherm Homme -sarjan. Sarja kehittynyt pitkälle julkaisunsa jälkeen vuonna 1985. Nykyään miesten ihonhoitotarpeisiin on tarjolla kaikkea mitä voi päivittäin tarvita. Valikoimassa on kaikkea partavaahdosta huulivoiteeseen ja Mattifying Moisturizing Gel -kosteusvoiteeseen.

Tiesitkö, että ihosi menettää jopa puoli litraa vettä päivässä. Mekään emme tienneet, mutta ei hätää, sillä apuun tulee Biotherm Acquasource Gel. Se pitää kosteuden ihon sisällä ja myös lisää kosteutta pitäen ihon kosteana monen tunnin ajan. Mikä parasta, enää ei tarvitse kärsiä kuivasta ja hilseilevästä ihosta.
Näytä Lisää