Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Clarins Ihonhoito

Per Sivu
Lajittele
Vuonna 1954 Clarinsin perustaja Jacques Courtin-Clarins avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa rue Tronchetille Pariisiin. Hän kehitti omia ihonhoitotuotteita, ja hänen asiakkaansa alkoivat pian kysellä tuotteita kotikäyttöön. Alusta lähtien Clarins halusi käyttää vain luonnollisia ja kasviperäisiä ainesosia, ja tätä linjaa seurataan yhä nykyään.

Clarinsin kasvonhoidon tuotesarjasta löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Yhtiö on erikoistunut monien muiden asioiden lisäksi mm. mustapäiden poistamiseen ja huokosten pienentämiseen. Tämän osa-alueen tuotteiden käyttöarviot ovat olleet erittäin ylistäviä. Suosittelemme myös HydraQuench Lotion SPF15:ta, joka on raikastava ja virkistävä voide sekä aurinkorasva samassa paketissa.

Ja kolmas erityinen tuote Clarinsilta on Clarins Beauty Flash Balm, joka tehostaa ihoasi ja poistaa väsymyksen merkit hetkessä. Flash Balm on mukana mm. ”The Anti-Ageing Beauty Bible”- anti-aging-oppaassa.

Clarinsilla on paljon erinomaisia tuotteita, ja voit päättää itse mikä tuplaseerumi, kasvovoide ja/tai maski on sopivin elämäntavallesi ja ihollesi.
Näytä Lisää