Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Elizabeth Arden Ihonhoito

Per Sivu
Lajittele
Elizabeth Arden on yksi vanhimmista ihonhoito-, kosmetiikka- ja tuoksuyhtiöistä. Brändi perustettiin 1910, ja se on tärkeä osa New Yorkia. Yhtiö kasvoi nopeasti ja tuotteita löytyy nykyään yli 100 maasta.

Florence Nightingale Graham, joka tunnetaan paremmin Elizabeth Ardenina, työskenteli nuorena sairaanhoitajana. Hän ei pitänyt palovammavoiteita ja ihovoiteita vain lääkkeinä, vaan hänen mielestään niitä voisi käyttää osana naisen päivittäistä kauneusrutiinia. Kotona hän yritti valmistaa täydellisen kauneusvoiteen kokeilemalla erilaisia ainesosia. Hän onnistui vuonna 1930, ja hän julkaisi Eight Hour Cream Skin Protectant -voiteen. Se on vieläkin yksi parhaiten myyvistä tuotteista – maailmalla myydään purkki tätä voidetta joka 30. sekunti. Eight Hour Cream voi helpottaa melkein mitä tahansa iho-ongelmaa, ja se tehoaa hyvin rohtuneisiin huuliin sekä kuiviin käsiin ja karheisiin kantapäihin.

Ardenin The Visible Difference -tuotesarja tarjoaa ratkaisun kuivaan, öljyiseen tai kummastakin samaan aikaan kärsivään ihoon. Se kosteuttaa ja auttaa ihoasi sitomaan voiteenkosteuden. Näkyviä eroja luvataan jo 6 päivän käytön jälkeen. Jos ihosi on vanhempi, Prevage-sarja sopii sinulle. Se elävöittää ja piristää sekä vahvistaa ihosi luonnollista vastustuskykyä DNA-entsyymikompleksilla. Tarjolla on myös monia keramidi-tuotteita, jotka tekevät ihostasi nuorekkaamman ja säkenöivämmän.
Näytä Lisää