Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Shiseido Ihonhoito

Per Sivu
Lajittele
Shiseido tunnetaan parhaiten heidän vallankumouksellisista ihonhoitotuotteistaan, jotka yhdistelevät idän ja lännen ihonhoitokeinoja. Kymmenestä ihonhoitosarjasta suositummat ovat Ibuki, Benefiance ja Ultimune. Ibukissa on seitsemän eri tuotetta, joista suosituin on Beauty Sleeping Mask ja Ibuki Softening Concnetrate, joka voitti Allure-palkinnon. Anti-aging ihonhoitosarja eheyttää ihon suojaavaa nestekerrosta valkopeipillä ja yuzu-hedelmällä. Benefiance WrinkleResist24 parantaa ihoa suoristamalla syvimmät ja pienimmätkin rypyt sisältämällään mukrossi-uuttella. Ultimune-sarjassa on kaksi seerumia, jotka suojaavat ihoa ikääntymisen merkeiltä, sen sijaan että niitä pitäisi korjata myöhemmin. Ultimune-sarja sopii kaikille ihotyypille.

Shisheidon ihonhoitotuotteet on tarkoitettu pääosin naisille, mutta yhtiö on julkaissut kokoelman myös miehille. Shisheido Men Collection keskittyy miesten ihonhoitotarpeisiin. Sarja keskittyy ihon kosteuttamiseen ja ravitsemiseen. Ideana on auttaa ihoa palautumaan parranajosta ja ympäristöhaitoista kuten kemikaaleista ja saasteista. Ihontehostusvoide on tarkoitettu miehelle, joka haluaa helppokäyttöisyyttä ja yleistoimivuutta. Shisheido Men Hyrating Lotion saa ihon tuntumaan raikkaalta ja se kosteuttaa erityisen hyvin parranajon jälkeen. Toinen erinomainen tuote on pumpattavassa pullossa oleva Men Deep Winkleorrector –kasvovoide.

Shisheidolla ymmärretään, että jokaisella on yksilölliset tarpeet. Yhtiö suosittelee tuotteiden yhdistelemistä eri sarjojen välillä omien tarpeiden mukaan, sillä kaikki tuotteet ovat yhteensopivia. Shisheidon tuotteet on testattu sekä oftalmologisesti että dermatologisesti.
Näytä Lisää