Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Rimmel Kosmetiikka

Per Sivu
Lajittele
Rimmel on yksi maailman vanhimmista yhä toimivista kosmetiikkavalmistajista. Yhtiö perustettiin Lontoossa vuonna 1834.

Alun perin yhtiö keskittyi meikkien sijaan luksusparfyymeihin. Mutta pian ensimmäisen kaupan avaamisen jälkeen sen ranskalanen perustaja Eugéne Rimmel huomasi, että muillekin tuotteille oli kysyntää. Eugéne alkoi tehdä kokeiluja eri meikkituotteilla, mikä johti ripsivärin luomiseen. Ripsiväri yhdistettiin Eugéneen niin vahvasti 1800-luvulla, että monissa eurooppalaisissa maissa ripsiväriä kutsutaan yhä yleisesti nimellä ”rimmel”. Rimmelistä tuli pioneeri myös muutamissa muissa tuotteissa kuten suuvesissä ja hajustetuissa hiusrasvoissa. Eugénen yhtiö oli myös yksi ensimmäisistä, joka mainosti postissa lähetettävillä tuotekatalogeilla.

1940-luvulla Rimmelin omistaja vaihtui, mutta yhtiö jatkoi linjaansa kosmetiikan innovattorina ja alan isona pelurina. Cotyn avulla yhtiö on laajentunut maailmanlaajuiseksi, ja Rimmelin tuotteita myydään nykyään ympäri maailmaa. Brändi tunnetaan nykyään tunnuslauseestaan ”Get The London Look” ja heidän monista erilaisista ja erinomaisista tuotteistaan, jotka ovat sekä edullisia että trendien tasalla.

Vuonna 2011 Kate Moss kehitti ja julkaisi huulipunakokoelman Rimmelille. Sarjan huulipunat olivat hänen omien suosikkiväriensä mukaisia, ja sarja menestyi hyvin.

Vuonna 2016 Rita Ora tuli töihin Rimmelille ja vei merkin mainoskampanja uudelle tasolle. Rimmel järjesti kisan meikkiartisteille, bloggaajille ja ideana luoda lontoolainen look. Voitttaja sai tavata Rita Oran ja lisäksi työpaikan Rimmelin Global ambassadorina. Työn tehtävänä oli luoda nettimarkkinointisisältöä brändille pitäen Rimmelin oikean maailman ja sen trendien tasalla.

Yksi Rimmelin suosituimmista tuoksuista on Volume Flash Mascara. Tuote on pakattu erottuvan pinkkiin pakettiin, ja sillä saa lisää tuuheammat ripset. Long Lasting Foundation on nimensä mukaisesti pitkäkestoinen. Lisäksi I Love Lasting Nail Polish on erittäin kestävä kynsilakka, jota on saatavilla laajassa valikoimassa erilaisia kirkkaita sävyjä.

Suosikkihuulipunamme Rimmeliltä on #alipstickrevolution eli TheOnly1. Se on eloisan värinen, kosteuttava ja mukava sekä pitkäkestoinen – tämä huulipuna ei ole kompromissi, vaan saat kaiken.
Näytä Lisää