Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Maybelline Kosmetiikka

Per Sivu
Lajittele
Maybelline on kosmetiikkabrändi, jonka perusti Tom Lyle Williams vuonna 1915. Williams oli vain 19-vuotias, kun hän aloitti liiketoiminnan, ja hän myi sen vasta 1967, kun hän sai vastustamattoman tarjouksen., Williams sai inspiraation tuotteisiinsa siskoltaan Maybeliltä, joka käytti vaseliinia kulmakarvojensa ja ripsiensä ehostamiseen. Tom sekoitti vaseliiniin hiiltä, mikä sai ripset näyttämään tummemmilta. Tuote oli hittimenestys, ja sitä pidetään nykyaikaisen ripsivärin esimuotona.

Vuonna 1991 Maybeline otti käyttöön nykyään tunnetun sloganinsa ”Maybe she’s born with it. Maybe it´s Maybelline”, jotka käytetään yhä heidän mainoksissaan. Merkin mainokset tunnetaan myös niissä käytetyistä aikamme kuuluisimmista malleista. Esimerkiksi muoti-ikoni Gigi Hadid solmi sopimuksen TV- ja lehtimainoksiin vuonna 2015.

Maybellinen Fit Me -tuotesarja on menestynyt hyvin concealers, alusvoiteilla, puutereilla ja poskipunilla. Sarjasta tuli suosittu bloggareiden ja vloggareiden avulla. Sarjan tuotteet on kehitetty antamaan kevyen ja luonnollisen lokin edulliseen hintaan.

Maybellinen toinen suosittu tuotesarja on ”Color Sensational”. Siinä on kaikki värit ja pigmentit, joita voi kuvitella huulille käytettävän. Sarjassa on huulipunia, huulikiiltoja ja huulikyniä sekä mattana, satiinina, kermana ja kiiltona.
Näytä Lisää