Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Sally Hansen Kosmetiikka

Per Sivu
Lajittele
Sally Hansen on kynsienhoitomerkki, jonka perustivat Sally Hansen ja hänen miehensä vuonna 1957. Sally yhdisti tuntemuksensa kynsienhoitoalalta omaan kynsienhoitovaistoonsa ja hänen kemistimiehensä teknisiin taitoihin. Yhteistyönä kaksikko kehitti kuuluisan Hard As Nails -tuotteen, joka on yhä yksi brändin myydyimmistä tuotteista. Sally Hansenin tuotevalikoimassa on kynsivärejä, kauneudenhoitovälineitä, itseruskettavia sekä karvanpoistotuotteita. Sally Hansenia myydään ympäri maailmaa, ja se on eniten myyty kynsienhoitomerkki USA:ssa.

Yhtiö toimii New Yorkista käsin, ja sen isoin markkina on Amerikassa. Tuotteita on sen lisäksi saatavilla 16 muussakin maassa. Yhtiön omistaa Coty. Sally Hansen myy tuotteitaan kaikissa isoissa kosmetiikka- ja lääkekauppaketjuissa USA:ssa ja Iso-Britanniassa. Merkki on myös tekemisissä muotialan kanssa, ja se on tehnyt yhteistyötä monien suunnittelijoiden kanssa, kuten Alexander Wang, Mendel Naeem Khan, Prabal Gurung ja Rachel Roy.

Sally Hansenin kynsienhoitokokoelmassa on kynsien kovettajia, kynsihoitoja, paksunnosaineita, kynsien kasvuseerumeita ja kynsien vahvistajia sekä suojaavia pohja- ja päällyslakkoja. Merkin kynsilakkoja on saatavilla 50 eri sävyisenä, jotka ovat osa Complete Salon Manicure -sarjaa. Suosittuja värejä ovat mm.”Shell We Dance?”, ”Haute Chocolat”, ”All Fired Up”, ”Red Handed” ja Mermaid´s Tale”. Miracle Gel (2015) -kokoelma perustuu 2-osaiseen manikyyriin, joka kestää jopa 14 päivää. Sen laittamiseen ei tarvita valoa, kuten geelimanikyyreihin yleensä. Täydellisen efektin saamiseksi kaikkiin sävyihin pitää laittaa yksi päällyslakkakerros. Saatavilla olevia värejä ovat mm. ”Game of Chromes”, ”Truffle Shuffle”, ”Smartease” ja ”Pink Cadillaquer”.
Näytä Lisää