Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mac Kosmetiikka

Per Sivu
Lajittele
Make-up Art Cosmetics, tai M.A.C. on kanadalaisen Frank Toskanin vuonna 1984 perustama kosmetiikkayritys. Yhdessä kampaamon omistavan liikekumppaninsa Frank Angelon kanssa he päättivät kehittää kosmetiikkatuotteita, jotka kestäisivät ammattivalokuvauksen kirkkaita valoja ja lämpöasteita. M.A.C. alusvoide ja MAC huulipunat menestyivät heti julkaisunsa jälkeen muiden ammattimeikkaajien keskuudessa. Pian tuotteista tuli niin suosittuja, että niitä alettiin myydä myös tavallisille kuluttajille. Vuonna 1991 Estée Lauder Companies osti MACistä 51% osuuden, minkä jälkeen yhtiö alkoi kasvaa. MACin tunnuslause on, että M.A.C. on kaiken ikäisille, kaikille roduille ja kaikille sukupuolille.

M.A.C.:in Studio Fix alusvoide ja Studio Finish -peitevoide toimivat tehokkaasti laajalle alueelle. Niitä käytetään usein, kun kaikki muut keinot on kokeiltu. MACin huulipunia on yli 100 värisävyä. Huulipunia voi saada monen värin palettina/paletissa, tai vain yksittäisenä kiinteänä tai nestemäisenä huulipunana. Mineralize Skinfinish on samettisen pehmeä puuteri, jota käytetään kasvojen tai kehon korostamiseen. Jos et ole varma, miten jotakin MACin tuotetta tai meikkisettiä käytettään, netistä löytyy ilmaiseksi satoja tutoriaaleja. Lisäksi voit myös varata tapaamisen MACin kaupassa, ja meikkauksen ammattilainen näyttää sinulle, mitä tuotteita ja miten tulisi käyttää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

MAC:illä on kaikenlaisia välineitä ja lisävarusteita: esimerkiksi Pro paletteen voi valita itselleen mieleiset alus- ja peitevoiteet. MAC:in blending brush ja shading brush -siveltimissä on lyhyet kahvat, joilla tuotetta on helppo käyttää ja kantaa. Makeup Eyelash Curlilla voi luoda täydelliset kulmakarvat. Monet ammattimeikkaajat käyttävät MAC:in korkealaatuisia asettimia. Blending ja shading brush -settien mukana tulee pienet kantokahvat, joilla meikkejä on helppo kantaa mukana. Makeup Eyelash Curl:illa saa kulmakarvoista täydellisen muotoiset. Monet ammattimeikkaajat käyttävät M.A.C.:in korkealaatuisia asettimia.
Näytä Lisää