Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Revlon Kosmetiikka

Per Sivu
Lajittele
Revlon on maailmanlaajuisesti tunnettu kosmetiikkayhtiö, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kuten huulipunia, kynsilakkaa, huulivoiteita ja laaja valikoima muita kauneustuotteita sekä tuoksuja.

Kaikki alkoi vuonna 1932, kun veljekset Charles ja Joseph Reyson sekä Charles Lachman julkaisivat uuden kynsilakan, jossa oli pigmenttiväriainetta perinteisten väriaineiden sijana. Väri oli vahvempi ja kesti pidempään, ja he markkinoivat sitä hauskoilla ja osuvilla nimillä kuten Fatal Apple ja Kissing Pink. Vielä nykyäänkin Revlonin käyttää yhä samanlaista hauskaa markkinointityyliä kynsilakoilleen nimillä kuten Revlon Peach Petal, Revlon All Fired Up, Revlon Ruby Ribbon, monien muiden tarjolla olevien värien lisäksi.

Revlon Nearly Naked make-up on toinen innovatiivinen tuote Siinä on aurinkosuoja (SPF-kerroin 20) ja se toimii lisäksi harmoniassa ihosi kanssa. Se on pehmeä sekä puhdas ja antaa raikkaan ja luonnollisen ehostuksen ulkonäköösi. Sen kanssa tuntuu siltä kuin ei olisi meikkiä ollenkaan.

Revlonin meikkivalikoimassa on myös Revlon Age Defying Foundation, josta on eri värejä kuten kermanvalkoinen, pehmeän beige ja täyteläisen beige. Siinä on myös SPF-aurinkosuojakerroin ja se kestää ihollasi kauan.

Revlonin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 100 maassa, ja kokoelmissa on mm. Revlon Color Cosmetics, Pure Ice, Revlon ColorSilk, Charlie-hajuvedet, Mitchum-deodorantit ja Ultima II sekä Gatineau -ihonhoitosarjat.

Revlon korkealaatuiset, innovatiiviset ja edulliset tuotteet ovat pitäneet yhtiön vahvana markkinajohtajana alkuajoistaan 30-lvulla.

Revlon on inspiroinut monia tunnettuja suunnittelijoita, ja Christian Louboutinin sanotaan olevan yksi niistä. Louboutin värjäsi ensimmäisen kenkänsä pohjan punaiseksi Revlon punaisella kynsilakalla, mikä oli alku ikoniselle punaiselle Louboutin-kengänpohjalle, jonka kaikki tietävät nykyään.
Näytä Lisää