Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Nina Ricci Kosmetiikka

Per Sivu
Lajittele
Ranskalainen muotitalo Nina Ricci tunnetaan sen klassisen romanttisista naisten vaatteistaan. Sen perusti Maria ”Nina” Ricci vuonna 1932 ja hän hoiti liiketoimintaa yhdessä poikansa Robertin kanssa. Brändillä on rikas historia, johon sisältyy paljon eri suunnittelijoita. Vuonna 1998 yhtiön osti espanjalainen PUIG, joka oli hoitanut Riccin hajuvesimyyntiä Espanjassa monta vuotta ennen yhtiöiden yhdistymistä. Vuodesta 2015 lähtien luovana johtajana muotitalon atelieerissä Pariisissa on toiminut Guillaume Henry.

Nina Riccin epäonnistunut yritys mennä Australian markkinoille 60-luvulla tunnetaan hyvin. Australialaiset eivät mahtuneet hoikille ranskalaisille suunniteltuihin vaatteisiin. Nina Ricci päätyi otsikoihin myös muutama vuosikymmen myöhemmin, kun yläosattomat Femen-mielenosoittajat ryntäsivät catwalkille kesken Riccin näytöksen Pariisin muotiviikolla 2013.

Nykyään Nina Ricci myy tyylikkäitä vaatteitaan kivijalkaliikkeissä ja tavarataloissa ympäri maailmaa. Vaatteiden ja kenkien, laukkujen, rannekellojen ja aurinkolasien lisäksi yhtiö tunnetaan sen hajuvesikokoelmasta. Nina Riccin legendaarinen tuoksu L’Air du Temps on lumonnut monta sukupolvea julkaisemisensa jälkeen vuonna 1948. Parfyymi myydään hienossa kyyhkysellä koristellussa kristallipullossa, ja se on suosittu yhä nykyään.
Näytä Lisää