Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

OPI Kosmetiikka

Per Sivu
Lajittele
OPI on erikoistunut kynsien hoitoon. Nätin pinkit kynnet, mustat kynnet, harmaat kynnet, säihkyvät kynnet – minkä tahansa väriset kynnet haluatkin, OPI:lta löytyy sitä.

OPI:n päätoimisto on Kaliforniassa. Yhtiö aloitti toimintansa hammashoitotuotteissa, ja se on voittanut monia palkintoja tuotteistaan. George Schaffer osti yhtiön (, joka oli vielä silloin nimeltään Odontorium Products Inc.) vuonna 1981 ja muutti yhtiön kokonaan. Hän palkkasi yhtiöön taiteellisen johtajan ja biokemistin ja alkoi myydä akryylistä kynsienhoitopakettia paikallisille kynsistudioille. Tuote menestyi heti, ja yhtiön erikoistuminen päätettiin muuttaa kynsien hoitoon. Niin OPI:n brändi syntyi, ja se on tarjonnut ikonisia kynsilakkoja jo vuodesta 1989!

OPI on onnistunut pysymään tuotekehityksen huipulla, ja yhtiöllä on monia tuotepatentteja. Julkaisemisensa jälkeen OPI on uudistanut kynsienhoidon maailman, ja merkkiä pidetään maailman johtavana kynsituotevalmistajana.

OPI:N tuotteet ovat innovatiivisia, ja niiden tuotekehityksessä keskitytään turvallisuuteen sekä uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Yhtiön tavoitteena on tarjota ylellisiä kynsienhoitotuotteita edulliseen hintaan. OPI:n kynsilakkoja on kehuttu niiden korkeasta laadusta ja tehokkaasta pigementoinnista, jonka ansiosta ne kestävät pitkään eivätkä lohkeile.

OPI tunnetaan tekemästään yhteistyöstä kuuluisuuksien kanssa. Yhtiön kanssa tekemisissä olleita kuuluisuuksia ovat mm. Justin Bieber, jonka kanssa kehitettiin ”One Less Lonely Girl” -kokoelma, joka myytiin loppuun 3000 kaupassa julkaisunsa jälkeen vuonna 2010. Katy Perryn kanssa kehitettiin 5 eri sävyistä kynsilakkaa, jotka saavat aikaan hienon crackle/shatter -lookin. Lisäksi Mariah Carey oli mukana julkaisemassa tuotesarjaa, jossa oli mm. Liquid Sand -nimistä uuttaa kynsienhoitoteknologiaa.

OPI:n kynsilakkakokoelmiin on saatu inspiraatiota myös muista brändeistä ja pop-kulttuurista kuten Shrekistä vuonna 2010. Kaikki värit perustuivat elokuvan vihreää päähahmoon, eikä kokoelmassa ollut yhtään vaaleanpunaista tai punaista väriä. Vuonna 2011 OPI julkaisi 14-sävyisen kokoelman Modern Family -tv-ohjelman kunniaksi. Myös Coca Cola otettiin mukaan vuonna 2014, kun OPI julkaisi Coca Colan juomiin yhdistettyihin väreihin perustuvia kynsilakkoja.

OPI:n mainoskampanjat ovat usein epätavallisia ja kynsilakkojen nimet ovat kekseliäitä. Esimerkiksi vuonna 2012 julkaistussa We lovet he German Collection -kokoelman kynsilakkojen nimiä ovat mm. ”Nein! Nein! Nein! Ok Fine!”, ”Don´t Pretzel My Buttons” ja ”Deutsch You Want Me Baby?”. Ja esimerkiksi kevät/kesä kokoelma Hollandissa käytetiin nimiä kuten ”Wooden Shoe Like to Know?” ja ”I Have A Herring Problem”.
Näytä Lisää