Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Elizabeth Arden Kylpy- ja vartalotuotteet

Per Sivu
Lajittele
Elizabeth Ardenia on vaikea kuvailla. Hän on bisnesnainen, kauneusneuvoja, naisten oikeuksien puolestapuhuja, ja vielä enemmänkin. Elizabeth Ardeniin yhdistetään usein meikit, vihreä tee, Red Door ja hänen erinomainen 8 Hour Cream, jolla voi parantaa melkein mitä vain rohtuneista huulista kuiviin käsiin ja karheisiin jalkoihin.

Elizabeth syntyi vuonna 1878, jolloin naiset keskittyivät vielä vain kotitaloudesta huolehtimiseen. Arden päätti kouluttaa itsensä sairaanhoitajaksi. Mutta hän jätti sairaanhoitajakoulun kesken, kun hän tajusi, että palovammavoidetta voisi käyttää osana kauneudenhoitorutiinia. Hän oli erittäin kiinnostunut kauneudenhoitoalasta. Työskennellessään hoitajana kauneushoitolassa hän kehitti myös voiteita omassa keittiössään. Hänen voiteensa olivat niin suosittuja hänen ystäviensä keskuudessa, että hän päätti perustaa oman kauneushoitolansa Fifth Avenuelle vuonna 1910. Kauneushoitolassaan hän opetti naisia käyttämään meikkiä. Ja nykyään, 100 vuotta perustamisen jälkeen, hänen kauneushoitolansa ovat vieläkin yhtä suosittuja tai jopa suositumpia kuin aikoinaan.

Green Tea Honey Drops Body Cream on hyvä esimerkki siitä ajan ja vaivan määrästä, joka tarvitaan Ardenin tuotteiden kehittämiseen. Sen lisäksi, että se tuoksuu hyvältä, siinä on myös oikeaa hunajaa, joka rauhoittaa ihoasi. Siitä on saatavilla myös vartalovoideversio, jonka voi ostaa yksittäisenä tai osana lahjasettiä. Vartalovoide antaa myös koko päivän kestävän hienovaraisen tuoksun, ja käyttämällä sitä EDT:n tai EDP:n kanssa saat vahvemman ja kauemmin kestävämmän parfyymin.

Kaikissa Elizabeth Ardenin tuotteissa on vain raaka-aineita, joita on turvallista käyttää. Arden ei testaa tuotteitaan eläimillä, ellei laki vaadi sitä.
Näytä Lisää