Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Loistaviahajuste-jakauneudenhoitolahjaide oita miehelle ja naiselle

Tee tästäjoulustaerityinen

Täältä ParfyymiKlikkauksesta on helppo löytää täydellisiä lahjoja miehelle ja naiselle, kiitos yksinkertaisen tuotesuodatusjärjestelmämme ja laajan valikoimamme edullisia hajuste- ja kauneudenhoitotuotteita.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat uusimmat ja parhaat parfyymit ja partavedet, fantastiset meikkisetit ja erinomaiset ihon-, vartalon- ja hiustenhoitosetit. Sekä todella paljon muuta kaikilta rakastetuimmilta brändeiltä ja kaikki uskomattomilla hinnolla! Selailevalikoimaamme ja löydätäydellinenlahja.

Jos budjettisi on tiukka, etsit täytettä joulusukkiin tai jotain halpaa ja ilahduttavaa toimiston pikkujouluihin, sinulla on onnea, sillä meillä on myös upea valikoima alle 20 euron joululahjoja!

Etkö ole varma mitä ostaa rakkaillesi ja haluat löytää heille jotain, josta he todella pitävät, mutta maksamatta omaisuuksia? Katso sitten lahjaoppaamme alapuolella olevia Lahjoja naiselle- ja Lahjoja miehelle -osioita, joista löydyt mahtavia joululahjaideoita sekä vinkkejä täydellisen lahjan valitsemiseen.

Jos valinta on vieläkin vaikea, niin miten olisi joululahjakortti? Voitvalitalahjakortinarvonitse ja lisätähenkilökohtaisenviestin

Lahjatnaiselle

Hyvien lahjaideoiden keksiminen naisille voi olla haastavaa ja on usein houkuttelevampaa hankkia turvallisesti kylpy- ja vartalonhoitotuotteita, koska niiden suhteen on vaikeaa tehdä virheitä. Ne ovatkäytännöllisiä ja edullisia ja tuoksuvathyviltä.

Voisit tietenkin ostaa hänelle tuoksukynttilöitä ja kylpypommeja, ne eivät ole huono vaihtoehto, mutta pystyt parempaan. Miksi et laittaisi kaikkea peliin ja pyrkisi luomaan kotiin kylpyläkokemuksen kasvonaamioineen, vartalovoiteineen, kuorintavoiteineen ja kylpysuolineen? Koko paketti!

Jos tunnet olosi rohkeaksi, voit harkita uuden parfyymin löytämistä hänelle. Voit etsiä hajusteen, jonka tuoksusta pidät, mutta sitä voidaan pitää hiukan itsekkäänä.Tai sitten voit hankkia hänen nykyisin käyttämäänsä, mutta sitä voidaan pitää tylsänä tai ajattelemattomana.

Voit valita hajusteen, jota olet nähnyt jonkun julkkiksen mainostavan, mutta se voi olla riskialtista. Suuretmarkkinointibudjetiteivätainatarkoitahyvältätuoksuvaaparfyymia.

Hajustemieltymykset ovat hyvin henkilökohtaisia, joten sinun täytyy ajatella asiaa tarkasti.Äläkuitenkaanhuoli. Tässä on muutama yksinkertainen vaihe, joita seurata ja jotka antavat sinulle parhaat mahdollisuudet hänen uuden suosikkituoksunsa löytämisessä...

Selvitä ensin, mitä parfyymia hän tällä hetkellä käyttää tai on käyttänyt aiemmin ja jonka tuoksusta tiedät hänen varmasti pitävän.

Syötä sitten sen nimi hakukenttäämme tai käytä brändisivujen suodattimia, jotta löydät sen tuotesivun.

Kun olet löytänyt sen, paina vain alla olevaa “Tuoksuperhe”-linkkiä. Tällöin näet valikoiman parfyymeja, joissa päätuoksu on samankaltainen.

Sitten voit suodattaa tuotteet budjettisi mukaisesti ja tehdä valintasi. Valitse pullon koko ja lue kuvaus ja arviot, niin näet onko tuote sopiva hänelle.

Lahjatmiehelle

Unohda alushousut ja nahkalompakot ja anna elämäsi miehille jotain erityistä tänä jouluna, kuten uuden hajusteen heidän suosikkibrändiltään, jossa mukana tulee kaupanpäällisinä suihkusaippua ja partabalsami. Se on todellinenlahja!

Monilla miehillä on tapana pysyä siinä, minkä he tuntevat ja mistä he pitävät. Jos tämä siis kuulostaa isältäsi, isoisältäsi, veljeltäsi tai poikaystävältäsi, niin ehkä on järkevää pitää yllätykset vähäisinä ja hankkia heidän suosikkutuotteitaan muutamalla lisällä, fantastiseen hintaan ParfyymiKlikkauksesta.

Jos elämäsi mies on hieman seikkailullisempi, etsi hänen tuntemansa ja rakastavansa partaveden tuoksu ja valitse tuoksu samasta tuoksuperheestä. Näintiedät, ettälahjasieimenepahastipieleen ja siitävoitullahänensuosikkituoksunsatuleviksivuosiksi.

Lahjapaketit

Lahjapaketit on erityisesti suunniteltu tämän kaltaisia tilaisuuksia varten ja ovat äärimmäisen suosittuja joulun aikaan hyvästä syystä.Ne ovat loistava tapa yhdistää saman brändin eri tuote- tai hajustetyyppejä, joiden valitseminen yksinään olisi vaikeaa.Monet näistä paketeista on myös pakattu hienoihin lahjapaketteihin, jotka ovat usein liian kauniita heitettäväksi pois.

Kokeileminituoksu-lahjapaketteja!Nämä ovat fantastisia lahjavaihtoehtoja kenelle tahansa hajusteiden ystävälle, joka haluaa elämäänsä hieman vaihtelua tai joka yrittää etsiä seuraavaa suosikkituoksuaan. Etsit heidän rakastamansa brändin ja annat heille valikoiman brändin ikonisimpia parfyymeja tai partavesiä pakattuina söpöihin minipulloihin, jotka näyttävät mahtavilta millä tahansa parfyymihyllyllä.

Joulun toimitusajat

Joulu alkaa olemaan lähellä. Saadaksesi lahjasi ennen joulua, tilaa tiistaihin 5. päivä joulukuuta kello 13.00 mennessä tavallisella tilauksella.

Joulun palautuskäytäntö

Ostitko väärän lahjan? Ei hätää, olemme pidentäneet normaalia palautuskäytäntöämme jouluajan yli niin, että sinulla on 31. tammikuhun 2023 asti aikaa, normaalin 30 päivän sijasta, palauttaa tuotteita täyden tuotehinnan palautusta vastaan kunhan ne ovat avaamattomia ja käyttämättömiä. Tämä koskee kaikkia 20.11–22.12 välillä tehtyjä ostoksia (normaalien palautuskäyttöehtojemme mukaisesti).

Älä unohda tarkistaa toimitusvaihtoehtojamme varmistaaksesi, että saat lahjat ajoissa isolle päivälle.

Muista! Saat automaattisesti euron lisäalennuksen jokaisesta tuotteestasi jonka lisäät tilaukseesi ensimmäisen tuotteen jälkeen.