Monen Tuotteen Alennus €1
Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita
Paketin Seuranta Mahdollista Bringillä

Joulukauppa

Joululahjaideoita

Etsitkö lahjaideoita jouluksi? Meidän laajalla halpojen tuotteiden valikoimalla, on meillä Parfyymi Klikkauksella helppo löytää lahjoja sekä miehille että naisille. Näihin kuuluvat muun muassa tuoksut, meikkisarjat, voiteet ja niin paljon muuta uskomattoman halvalla kaikilta parhailta brändeiltä. Meiltä löydät lahjoja jokaiseen budjettiin!
Etkö ole varma mitä ostaa lähimmillesi? Entäs joulu-lahjakortti? Päätät itse kupongin arvon ja halutessasi voit lisätä myös henkilökohtaisen viestin.

Joulun palautuskäytäntö

Ostitko väärän lahjan? Ei hätää, olemme pidentäneet normaalia palautuskäytäntöämme jouluajan yli niin, että sinulla on 13. tammikuhun 2020 asti aikaa, normaalin 30 päivän sijasta, palauttaa tuotteita täyden tuotehinnan palautusta vastaan kunhan ne ovat avaamattomia ja käyttämättömiä. Tämä koskee kaikkia 6.11–13.12 välillä tehtyjä ostoksia (normaalien palautuskäyttöehtojemme mukaisesti).
Älä unohda tarkistaa toimitusvaihtoehtojamme varmistaaksesi, että saat lahjat ajoissa isolle päivälle.
Muista! Saat automaattisesti euron lisäalennuksen jokaisesta tuotteestasi jonka lisäät tilaukseesi ensimmäisen tuotteen jälkeen.
Toimitustiedot
Rekisteröidy vastaanottaaksesi uutiskirjeemme
Alennusilmoituksia
Kauneusvinkkejä
Alennuskoodeja
Moni-Tuote Alennus

Aina kun käyt ostoksilla Parfyymi Klikkausen sivuilla, saat €1 alennuksen jokaisesta tuotteesta jonka lisäät tilaukseesi ensimmäisen tuotteen jälkeen!

Saat alennuksen vaikka ostaisit kaksi eri tuotetta, eikä ole ylimmäis rajaa paljonko voit saada alennusta ostoksestasi. Se tarkoittaa että voit säästää paljon isoissa ostoksissa.

Esimerkiksi, 10 tuotteen ostos antsaitsee sinulle €9 alennusken ja sen voi käyttää yhdessä muitten alunnuksien kanssa. Huomaa että sinun täytyy ostaa tuotteet samanaikaisesti, jotta saisit kyseisen alennuksen.